Suze, tuga i JECAJI: Ovako je Ceca pre 14 godina ispratila Tošeta na večni počinak (VIDEO)

Na današnji dan pre 14 godina jeziva tragedija potresla je Balkan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia, YouTube/Printscreen

Legendarni makedonski pevač i kako su ga mnogi nazivali, “Balkanski anđeo”, tragično je izgubio život na današnji dan, 16. oktobra 2007. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj.

Tužne vesti brzinom svetlosti obišle su region, a bol zbog ovog velikog gubitka ni 14 godina kasnije ne prolazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na večni počinak slavnog pevača tada su ispratile brojne kolege, prijatelji i neutešni članovi porodice, a snimak tužne povorke i danas tera suze na oči.

Među onima koji su došli da mu upute poslednje “zbogom” bila je i Ceca Ražnatović, koja je u suzama ispratila svog tragično nastradalog kolegu.

Kako je jednom prilikom ispričala za domaće medije, uprkos tome što je ispraćen na poslednji put, on će nastaviti da živi u našim srcima.

– Toše je bio sjajan momak, poseban čovek. Ostaće zaista velika žal za njim. Svi smo mi ostali uskraćeni za jedan anđeoski glas, za jednog divnog čoveka, za jednog velikog humanistu. Kada sam čula za tragediju, bila sam šokirana bukvalno. Jedna mladost ugašena je u trenutku. – Ispratila sam ga na poslednji put, ali u svakom slučaju on živi u svim našim srcima kroz svoje pesme, kroz svoja dela – rekla je jednom prilikom Ceca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar