Zadrugarka nije smogla snage da ponovi priču o SILOVANJU: Tad je počelo OGORČENJE prema mojim roditeljima

Njena ispovest šokirala je region

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Zadrugarka Mia Jovanović sve je šokirala priznanjem da je silovana kada je imala samo 15 godina.

Nakon svega je danas otišla u Rajski vrt kod Drveta i još jednom rekla kako se oseća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Krivo mi je što ovi ljudi sada krive moje roditelje – počela je Mia.

– Meni nije olakšanje, ali nije mi ni problem što sam to rekla. Najteže mi pada to što je bilo spominjanje roditelja, to što je moj otac varao moju majku koja je bila bolesna. Meni je to bilo teško, ja sam pokušala da ih opravdam, ali sam ih ukanalila još više – pričala je ona dalje.

– Ja nemam snage da iznesem sve detalje koje sam pričala. Meni je jako teško. Ogorčenje prema mojim roditeljama je počelo tada, zamerila sam ocu što je varao majku, a majci što je krila da je bolesna. Ja sam tada imala 10,11,12 godina. Sve to se izdešavalo u tom peridou. Tada sam se promenila, živela sam svoj život i gledala sam sebe, a trudila se da gledam samo sebe, i nakon toga se desilo ono što sam rekla sinoć. Ne mogu da pričam o tome, teško mi je. Ja sam se i nakon tog jezivog iskustva promenila još više – istakla je ona kada ju je Drvo pitalo da ponovi šta joj se sve dogodilo.

– Ja to ne mogu, jako mi je teško, previše mi je. Ja sam svaki momenat vrtela u glavi i razmišljala šta sam ja mogla da uradim, a nisam uradila, i da li sam mogla da promenim to – rekla je Jovanovićeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar