“Ukrala si NEVINOST mom detetu”: Devojčica flekavih pantalona otrčala kod tetke, a onda je izbio SKANDAL

Zabirnuta tetka je istakla da veruje da nije pogrešila u svojoj odluci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,footo: Shutterstock,Mitar gavric / Panthermedia / Profimedia

Jedna žena našla se u poprilično neprijatnoj situaciji, nakon što ju je rođena sestra iskritikovala što je njenoj ćerki davala da koristi tampone.

Ona je naime podelila svoju ispovest sa javnošću i otkrila da joj je sestra rekla kako je ono što je uradila nepristojno i neprikladno, i da je na taj način “uništila nevinost njene ćerke”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad je moja nećaka prirodno dobila prvu menstruaciju, kao i većina majki, pozvala me je da dođem da objasnim njenoj ćerki šta je menstruacija, zašto dobija menstruaciju i kako da je kontroliše. Očigledno nisam htela ovo da uradim jer to nije bio moj posao, ali jesam jer je neko morao zbog jadne devojke koja je bila potpuno uplašena zašto krvari – ispričala je ona i dodala:

Ona joj je potom dala uloške i objasnila da postoje i alternative, poput tampona, ali da su ulošci verovatno najbolji u početku.

– Moja sestričina ima redovan ciklus već oko godinu dana, a došla je kod mene pre nekoliko nedelja i rekla da joj je neprijatno i da joj je prvih nekoliko dana bilo teško, te da joj je krv neretko završavala i na farmerkama.

Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

– Mama bi joj rekla da je njena odgovornost da otkloni mrlje, pa je uvek pokušavala da ih otkloni, ali ja sam joj onda dala tampone.

Međutim, majka ove tinejdžerke je reagovala poprililčno van sebe.

– Sestra je videla te tampone dok joj je preturala po rancu i potpuno je pobesnela. Tvrdila je da nije moje mesto da joj ih dam i da joj “uzimam nevinost” govoreći joj da ih koristi – rekla je besna žena i istakla da ipak misli da ni u čemu nije pogrešila, jer su devojčicu i zbog toga maltretirali u školi.

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

A šta vi mislite o ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar