TAJNA zarđalog sandučeta Mareta Mesara: Komšije Belivukovog MONSTRUMA otkrile ko obilazi kuću (FOTO)

Vođe i pripadnici ozloglašenog klana naredili su svojim najbližima da se sakriju u "bezbedne kuće", strahujući od osvete "škaljaraca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv,privatna arhiva

Tresu im se gaće! Osim što ih očekuju doživotne kazne zbog počinjenih zverstava kakve Srbija ne pamti, Veljko Belivuk – Velja Nevolja (36) i njegova grupa strepe i od osvete suprotnog klana čije su članove mučili i samleli u kući strave.

Ovi monstrumi od hapšenje u februaru ne samo da strepe od suđenja već, kako saznajemo, ozbiljno strahuju i za članove svojih porodica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tom strahu u prilog ide i sve do sada viđeno za vreme rata “škaljaraca” i Veljinih “kavčana”, tokom koga odmazda članova porodica nije ništa neuobičajeno. Zbog toga su gotovo svi visokopozicionirani članovi ove krvničke organizacije iselili svoje porodice na druge lokacije.

Tako je zloglasni koljač Marko Miljković Mare Mesar (30) iz porodične kuće u Krnjači svoje roditelje Milorada i Marinu preselio u dobro obezbeđenu kuću u Čačanskoj ulici na Zvezdari, koju zovu “mala Šilerova”.

Ekipa Objektiva obišla je kuću Maretovih roditelja u Ulici Grge Andrijanovića, ali tamo nije zatekla nikog.

– Nema tu nikog. I niko ne dolazi – dobacio je komšija iz ulice, ali nije više želeo da priča.

PREŽVRLJAN GRAFIT

Kako smo saznali, kuću je, od momenta kada je Miljković uhapšen, povremeno obilazio njegov otac Milorad.

Skromna kuća vodi se na Maretovu majku, dok je vilu u Čačanskoj, koju je gradio zajedno sa Veljom Nevoljom, prepisao na oca.

Da dugo nikad nije dolazio, vidi se i po pošti koju dugo niko nije pokupio, ali i zarđalom poštanskom sandučetu i ulaznoj kapiji.

FotoL Privatna arhiva

Maretova roditeljska kuća nalazi se u blizini kanala, punog žabokrečine, u čijem je nastavku i porodični dom braće Miloša (37) i Marka Budimira (33), zvanog Buda.

Inače, kada u kraju upitate za Maretovu ulicu, stanari iz kraja odmah kažu: “Je l’ tražite Miljkoviće”, ali se ne upuštaju u dalju priču.

Da je nekad ovde boravio jedan od glavnih bosova klana, govore i grafiti na početku ulice, kao što je “Grobari Padinjak”, ali koji je prešaran više puta.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 3. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sramota je te monstrume ostaviti u zivotu. Pod hitno da se vrati smrtna kazna ili bar teska dozivotna robija sa svakodnevnim prisilnim radom.

    Odgovori
  2. Bas da im se tresu gace, ne tresu se. Inace, ako pretpostavljaju mafija zeli da im pobije porodice, sasvim je logicno da ce da ih sakriju.

    Odgovori

Ostavite komentar