Potpuni haos u Laciju: Lotito mora da proda 18 igrača u narednih nekoliko dana!

Na njih se uludo bruto troši čak 15 miliona evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Do kraja prelaznog roka u Italiji ostalo je još malo vremena, a u mnogim klubovima situacija je još uvek nerazrešena, čak i kritična.

– Igrački kadar treba smanjiti, to ćemo uraditi, trenutno imamo igrača za tri ekipe – rekao je pre nekoliko dana prvi čovek Lacija Klaudio Lotito.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lacio već duže ne uspeva da pronađe klubove u Italiji za igrače koji su višak, a to će biti još teže kada je odlučeno da se čak 18 njih nađe na fudbalskoj pijaci.

Korea bi mogao da postane i najskuplji izlazni transfer u istoriji kluba, novi angažman traže i sledeći igrači: Kasasola, Đavan Anderson, Džiček, Kijine, Maistro, Ćićereli, Adekanje, Lombardi, Gondo, Falbo, Rosi, Lukaku, Đoni, Vavro i Durmisi.

Lotito za ove igrače troši 15 miliona evra bruto na plate i ukoliko ih se uspe da reši značajno će rasteretiti klupski budžet.

Na izlaznim vratima je Andre Anderson nakon dolaska Tome Bašića, novi klub traži i junak pobeda u nadoknadama, Felipe Kaisedo jer trener Sari želi u timu dva napadača, te Fares na kog stručni štab ne računa.

Bjankoćelesti su novu sezonu otvorili sigurnom pobedom nad Empolijem (1:3), a u drugom kolu će biti domaćini Speciji.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar