Otišla na SVEKRVINO venčanje, pa kad je videla posluženje OPLELA po svemu: “Otrčala sam u WC i umirala”

Nakon što je doživela užasno neprijatnu situaciju u toaletu, kako je istakla, dodatno su je potresli komentari mladoženjinih ćerki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kitti Tantibankul / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstocl, Ilustracija

Gosti na venčanju uznemirili su mladu i mladoženju priznanjem da im je posluženje koje je bilo na svadbi doslovno uništilo dan.

Naime, poznato je da venčanja važe za neke od najradosnijih dana u životu svakog pojedinca, pa se stoga, svatovi uglavnom potrude da sve prođe u najboljem redu i da se potrude da mladencima tog dana ugode u čemu god da mogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, jedna korisnica Redita je otkrila da je na venčanju majke svog partnera doživela veliku neprijatnost, pa je pošteno “oplela” po organizaciji. Ona je naime, pojela, očigledno, previse mlečnih proizvoda i u veoma problematičnom stanju otrčala do toaleta.

– Za večeru je bila poslužena “fensi” pica i salata a kasnije ste mogli da uživate u makaronama sa sirom. Za dezert je, gle čuda, bio kolač od sira i kolač sa bobicama. Pretpostavljam da vam je već sada jasno da je problem u tome što je bilo previše sira, praktično na sve strane – rekla je devojka i dodala:

Foto: Profimedia/DENALDO BRAHOLLI / Alamy / Alamy / Profimedia

– Nemojte da me shvatite pogrešno, volim netradicionalna venčanja, ali otišla sam do toaleta i mislila da ću umreti – požalila se ona.

Kako je dalje ispričala, nakon što je završila sa agonijom kroz koju je prolazila u toaletu, čula je kako se mladoženjine ćerke rugaju njenoj nesreći, pa je odlučila da se obrati mladencima.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

Kada ju je mama njenog dečka pitala da li uživa u venčanju, izmučena devojka nije mogla da se suzdrži, pa je istakla da su mogli da obrate pažnju na to da među gostima mogu biti i oni koji su osetljivi na mlečne proizvode. Uz to, ona se osvrnula i na ponašanje mladoženjinih ćerki:

– Morala sam mladoženji da ukažem i na ponašanje njegovih ćerki, a na sve to, on me je samo čudno pogledao, pa rekao da je to njegov dan i da komentare ostavim za sebe.
Kako biste vi reagovali u njenoj situaciji, na čiju stranu biste stali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar