Poznatu voditeljku SILOVALI, pa joj unakazili lice: Progovorila o UZNEMIRUJUĆIM detaljima i traumama

Poznata voditeljka i influenserka nije mogla ni da nasluti da će proživeti pravi pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/katiepiper_

Britanska voditeljka Kejti, sada jedna od popularnijih influenserki ispričala je kroz kakve je traume i probleme prolazila zbog bivšeg dečka koji joj je uništio život.

Britanska voditeljka i jedna od najpopularniji influenserki Kejti Pajper progovorila je o detaljima o potresnoj životnoj priči. Svakako da je iz svega izašla kao pobednik, ali se Kejti napatila, dok nije stala na noge i shvatila da je vreme da nastavi dalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

No, krenimo ispočetka. Kejti je 2008 godine dobijala skupocene poklone, luksuzne stvari i garserobu, sve ono što mala devojčica može da zaželi, lepotu, bogatu karijeru, novac, ali te iste godine najgora noćna mora joj je oživela i time zadobila doživotnu traumu. Kobne noći postala je žrtva svog tadašnjeg dečka Danijela Linča, koji je prethodno organizovao napad na nju, te je unajmio profesionalca koji je Kejti prosuo sumpornu kiselinu na lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_)

Kejti je usled ovog monstruoznog čina oslepela na jedno oko, a koža lica joj je bila potpuno uništena. Godinu i po dana nakon incidenta, ova popularna voditeljka se skrivala od očiju javnosti, pokušavajući da ponovo stane na noge i zaleči traume i rane. Nakon toga rešila je da se ne krije i da progovori o svemu, kako bi pomogla ženama koje su takođe bile žrtve nekog vida nasilja.

– Kada se sve to desilo, ljudi su me stalno pitali: “Šta sada?” Jer se nisam uklapala. Sećam se kako sam razmišljala da ako sam prihvatila da sam se potpuno promenila, onda i industrija mora da se promeni. Kada se uporedim sa drugim ženama mojih godina, osetila sam toliko mnogo bola, radosti i euforije u ovih kratkih 36 godina. Ali to mi je dalo nepokolebljivo samopouzdanje, saznanje da šta god da se desi u mom životu sposobna sam da se oporavim od toga – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_)

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar