Posle šoka u Moldaviji, Zvezda neće daleko: Srpski šampion u Rumuniji traži put ka Ligi Evrope!

Crveno-beli će u ovom dvomeču ponovo biti favoriti, ali to će morati da pokažu na terenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su večeras eliminasani iz kvalifikacija za Ligu šampiona porazom od ekipe Šerifa sa 1:0 u revanš susretu trećeg kola.

To znači da će izabranici Dejana Stankovića dalje takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu Evrope, a upravo su saznali i ime rivala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, protivnik Crvene zvezde u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće ekipe rumunskog Kluža.

Predstavnik komšijske zemlje je poražen je na gostovanju ekipi Jang Bojsa sa 3:1, pa je ukupnim rezultatom 4:2 završio takmičenje u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

Stanković nikad tužniji: Ako tražite krivca, to sam ja! Ja sam birao, uigravao i menjao (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Koji favorit!??? Tu nema 3 dobra igraca uz loseg MISTERA ! Kazu dobili gol iz ofsajda. Pa sto oni nisu dali gol iz ofsajda ? Nije bilo golova ili ih nisu videli pa da tamo sutnu loptu.

    Odgovori
  2. Gospodin trenernje mislio da ce proci sa ovakvim timom. Koji je tu igrac da pravi prednost nanterenu. Nema ga! Fudbal se igra za gol vise a ovi jadni igraci to neznaju jer im je ucitelj od dolaska nametnuo igru svinunidbranu a odbrane nema. Golman prica za sebe i u Beograd i tamo njegovi golovi covek umislio da je najbolji na planeti. Kluz ce ih razbucati. Ozbiljan klub za CZ i Serifa. Pazi Moldavci su vas izbacili treba da vas je sramota da vise slova ne progovorite. Da ste ispali od Rumuna ili nekih jacih ali Moldavija pa niko nije cuo za njih. Sramite se svi zahednonsa trenerom dunsterom koji pegla svoj CV u ZVEZDI!

    Odgovori

Ostavite komentar