Stanković nikad tužniji: Ako tražite krivca, to sam ja! Ja sam birao, uigravao i menjao (VIDEO)

Trener crveno-belih nije želeo da bude prestrog prema svojim fudbalerima posle poraza od Šerifa, dok sebe nije štedeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Nikola Husein

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nikako nije mogao da bude zadovoljan onim što je njegova ekipa prikazala u Tiraspolju.

Crveno-beli su poraženi od Šerifa sa 1:0 u gostima i tako su ostali bez šanse za plej-of pred ulazak u Ligu šampiona, pa će morati u poslednju fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sigurno najtužniji poraz za mene. Mogu samo da budem tužan, ali ne i razočaran, jer ja u ove momke ne mogu da se razočaram. Ako tražite krivca, sve je na meni, ako tražite krivca, to sam ja. Ja sam odabrao, ja sam uigravao, ja sam menjao, ali žao mi je zbog naših navijača jer ne idemo dalje. Ovako mnogo vruće glave, bolje da prespavam, pa da onda vidimo šta ćemo dalje – istakao je Stanković.

Koji su glavni razlozi poraza?

– Da smo imali neku šansu, imali smo. Sigurno smo imali. Primili smo gol opet iz prekida, na kojim smo dosta radili. Nije dobar bio ni momenat, poslednji minut prvog poluvremena, iako smo izašli okej u drugom poluvremenu. Sad za analizu, rezultat je takav, šta god ja budem rekao, nema svrhe. Mogu samo da kažem da su momci dali sve od sebe, a odgovornost je samo moja i ničija više. Ja stojim ispred njih, oni brane ponosno boje Crvene zvezde, tako ako neko treba da odgovara, to sam samo ja – dodao je Stanković.

Ponovo je prekid bio koban, kao u prvom duelu u Beogradu sa Šerifom…

– Moraćemo dobro da se potrudimo. Svi detalji, sitnice, prekid. Ne volim prekid, ispadao sam mnogo kroz karijeru zbog toga. Mora da se ide napred. ‘Marakana’ će biti puna sa nama ili bez nas, opet će se tresti i padati velikani.

Upitan je i da li je prelazni rok uticao na ovaj rezultat?

– Ne znam sada. Kada se ne prođe otvara se milijardu pitanja. Gledam realno, ispao sam ka putu za LŠ i to mi odzvanja u glavi. Ne mogu da se prešaltam na priču o prelaznom roku. Kako ćemo dalje to ćemo analizirati – zaključio je trener Zvezde.

Crveno-beli će za Ligu Evrope igrati sa poraženim iz duela Jang BojsKluž.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar