Muzičar ponovo optužen za ZLOSTAVLJANJE: Tužioci tvrde da je uznemiravao TINEJDŽERA, čeka se odluka suda

Američki bluz muzičar Ar Keli suočava se sa novim optužbama o seksualnom zlostavljanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Naime, pevač je optužen da je 2006. godine iskoristio sedamnaestogodišnjeg mladića nakon upoznavanja u restoranu brze hrane, kao i da je primorao više ženskih osoba na odnose sa drugim mladićem dok ih je on snimao.

Jedna od najvećih bluz zvezda devedesetih poriče da je ikada ikoga zlostavljao, a njegovi advokati nisu komentarisali najnovije navode.

Tužioci tvrde da je pevač zlostavljao tinejdžera kog je upoznao u Čikagu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni žele da se dokazi o ovom i drugim navodnim zločinima koji nisu u optužnicama, razmotre na ročištu zakazanom za avgust.

foto: Profimedia

Sudija tek treba da donese odluku o tome da li će se novi dokazi razmatrati, a Keli u zatvoru gotovo dve godine čeka suđenje.

Robert Silvester Keli, poznatiji kao Ar Keli, pred sudom u Njujorku treba da se pojavi sledećeg meseca zbog optužbi koje uključuju seksualno iskorišćavanje dece, pravljenje nepristojnih slika maloletnika, reketiranje i ometanje sudskog postupka.

Za nedela iz tih optužbi dobitnika Gremija tereti šest neimenovanih žena i devojaka.

Tužioci bi takođe želeli da porotnici istovremeno čuju za više od desetak drugih ljudi koji tvrde da ih je Keli zlostavljao, pretio im ili ih maltretirao.

Među njima je sedamnaestogodišnji mladić i ambiciozni muzičar, kojeg je Keli navodno upoznao u restoranu brze hrane, a zatim pozvao u svoj studio u Čikagu.

Nakon što mu je ponudio pomoć u muzičkoj karijeri, Ar Keli je imao seksualni kontakt s njim dok je bio maloletan.

Tužioci kažu da je isti mladić Kelija upoznao sa prijateljem, koji je imao 16 ili 17 godina, a sa kojim je pevač imao seksualnu vezu nekoliko godina kasnije.

Takođe, u dodatnim optužbama navodi se da je pedesetčetvorogodišnji pevač prisilio nekoliko ženskih osoba, uključujući i maloletnicu, na seks sa mladićem dok ih je on snimao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, BBC

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar