Miru 11 meseci posle susreta sa SVEKRVOM stalno bolela glava, a onda je zanemela otkrivši šta se dešava

Mislila je da počinje da ludi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: timesnownews.com printscreen/Instagram

Glumica Mira Najran (29) iz indijskog grada Laknaua ispričala je na Instagramu šta joj se dogodilo kada je posle 11 meseci rešila da odradi sve laboratorijske analize i preglede kod ginekologa kako bi utvrdila zašto ne može da zatrudni.

Mira se pre godinu dana udala za Ameša Najrana (33) s kojim je prethodno isto toliko bila u vezi. Kaže da je odnos sa Amešom bio jako lep i voleli su se gotovo od prvog dana, ali oto nije bio slučaj u komunikaciji Mire sa svekrvom, piše timesnownews.com.

Upoznala momka na internetu i sutradan ga dovela kući: Niko nije slutio šta će se desiti mesecima kasnije

Ispostavilo se da ju je svekrva skoro godinu dana drogirala prilikom susreta njih dve, kako ona ne bi mogla da zatrudni.

– Već posle 2-3 meseca počela sam da se pitam šta mi se to dešava. Konstantno me je bolela glava, bila sam bezvoljna i izbegavala sam ljude. Svaki put kada bi o deci pričala sa Amešom, bežala bi od pokušaja da zatrudnim ili ne bih mogla da se opustim kao pre. Ništa mi nije bilo jasno, pa sam išla kod ginekologa. Oboje smo se proveravali više puta, nikakve probleme oko začeća nismo imali, bili smo plodni – kaže Mira.

Za to vreme, odnos sa svekrvom jako je uznapredovao jer se Mira osećala loše i razočarano.

– Dolazila sam sve češće kod nje na kafu. Združile smo se, a da nijednom nisam pomislila da ona stoji iza svega. Ponekad sam svaki dan bila kod nje. Uveče bih se osećala loše i išla sam u krevet sa užasnom glavoboljom. Menjala sam i tablete verujući da je u njima problem, a ne u tim susretima sa svekrvom. Na kraju mi je Ameš predložio da malo detaljnije uradim analize krvi i tada mi se slošilo. Rezultati su pokazali da već neko vreme unosim neke supstance u organizam, koje su mi potpuno poremetile ravnotežu. Tada me je doktor prvi put pitao da li postoji šansa da me neko drogira. Odbijala sam da poverujem u to sve dok nisam vratila film unazad zaključivši da je malo čudno kako se svekrva, koja pre nije mogla da me podnese, iznenada odobrovoljila i postala mi prijatelj – ističe Mira Najran.

Klupko se odmotalo kada je jednom ponela sa sobom praznu sterilisanu bočicu iz apoteke u koju je sipala kafu od svekrve.

– Iskoristila sam trenutak dok je bila u kuhinji kada je išla po kolačiće. Potom sam izmislila da mi nije dobro i da moram odmah kući. Otišla sam u ambulantu i dala uzorak. Kafa je pokazala da se još nešto nalazi u njoj – dodala je Mira.

Suprug Ameš bio je jednako uzrujan i razočaran.

– Posvađao se gadno s majkom i želeo je da prekine kontakt s njom. Ona je tu pokazala pravo lice od pre govorivši mu da nisam za njega i da ću ga uništiti. Više se ne viđam s tom ženom, muž kako hoće, ja neću da mu branim. U međuvremenu su glavobolje i bezvoljnost nestali, tako da se nadam da bih mogla uskoro i da postanem majka, što mi je najveća želja – rekla je Mira naglasivši da nije želela da tuži svekrvu iako je mogla, prenosi indijski portal timesnownews.com.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. @Hogar U pravu si da svako treba da ima svoj život i međusobne dogovore, ali to tvoje ponašanje deluje bezveze. Ti svojima možeš da kažeš šta hoćeš, ali njene si trebao da prepustiš njoj. Naravno da su ostali bez reči. To toliko govori da si ipak ti dominantan u vezi, a ne da je sve stvar međusobnog dogovora. Tako da vrlo lako možeš postati svekar isti kao što je ova svekrva iz članka kao osoba koja misli da je samo njihova pravda pravična. Ali najmanje što možeš da očekuješ je da te tvoje dete sutra tako oduva, bez da i pomisliš da se u nešto umešaš. Pa nek te i zaboli, ćuti pa se seti. Sve je moglo i na finiji način, veruj.

    Odgovori
  2. Draga,otiđite odatle, idite kod tvojih. Kod Slovaka, Rumuna, Mađara zetovi idu u ženinu kuću, jer ih tamo oni cene, a ćerke i majke se slažu.

    Odgovori
  3. Svi koji govore, da se svekrva i snajka se slažu LAŽU. Svekrva ne može da podnese, da joj je snajka"otela " sina, a snajka se borii za sebe i da bude poštovana.E, tu uskoči svekrva,koja je da imLagano, na neki perfidan način pokvari vezu ili brak.Dobro je on joj očitao. Ja kad sam se večao, mojima sam rekao naš život je naš dogovor.Ona nije to htela da kaže njenima, i 30 godina funkcionišemo.Njenima sam rekao da se nisam oženio sa njima, nego sa njihovom ćerkom, i naš zajednički dogovor važi, a njih dvoje neka se dogovaraju međusobno, a ne da nekom sole pamet..Ostali su bez reči.

    Odgovori

Ostavite komentar