Upoznala momka na internetu i sutradan ga dovela kući: Niko nije slutio šta će se desiti mesecima kasnije

Priča koja odstupa od svih predrasuda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Emili i Džejmi, Foto: Facebook/Emilly Morgan

Medicinska sestra Emili Morgan (27) upoznala je svog dečka Džejmija Malinoka (29) u julu prošle godine na aplikaciji Tinder, usled zaključavanja prouzrokovanog kovid merama.

Pošto situacija sa koronavirusom nije dozvoljavala mladima da se druže i upoznaju nove ljude, mnogi su bili prinuđeni da druženje i upoznavanje dodatno intenziviraju na društvenim mrežama.

Devojčica ZATRUDNELA sa 11 godina: Kada su je odveli kod psihologa, otkrili su nešto KATASTROFALNO

Takva je situacija sa morgan i Džejmi, koji su se upoznali dopisivajući se na aplikaciji Tinder, a 27-godišnja devojka istakla je da je sa Džejmijem doživela ljubav na prvi pogled.

Prvi put su se sastali nakon višednevnog dopisivanja, a već sutradan od prvog sastanka, Morgan je predstavila novog dečka svojoj porodici.

Vihorna romansa nastavila see kada je Džejmi zaprosio Emili nakon osam nedelja veze u oktobru prošle godine, a dan kasnije nakon veridbe prihvatili su ponudu za kupovinu nove kuće.

Foto: Facebook/Emilly Morgan

Oboje priznaju da niko, pa ni oni sami, nisu mogli ni da zamisle da će stupiti u brak i živeti zajedno sa osobom koju su tri meseca ranije upoznali putem društvenih mreža.

U svoju novu kuću u Darlingtonu uselili su se vrlo brzo, a raskošnu svadbu planiraju za januar 2023. ukoliko im situacija sa koronavirusom dozvoli.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da je on pravi, da je čovek mog života. Mi smo živi dokaz da upoznavanje preko aplikacija razbija sve predraasude i da može imati i vrlo pozitivnih stvari. Ja sam živela u Viganu, a Džejmi u Jorkširu, tako da se verovatno nikad ne bismo sreli da nije interneta i društvenih mreža – uverena je Morgan, prenosi Metro.

Ona je dodala da su se nakon nekog vremena dopisivanja sastali na ručku u Blekpulu, a već sutradan odvela ga je kod svoje mame kako bi ga upoznala.

– Bilo je ludo, ali smo se osećali dobro. Ne samo nas dvoje, već i cela moja porodica. Od starta su podržavali našu vezu čim su ugledali Džejmija, iako su ranije i oni bili sumnjičavi kada je u pitanju internet upoznavanje – istakla je Morgan.

Njen verenik i budući suprug ističe da je njihov život može da se opiše poput pesme Robija Vilijamsa: “Reci nešto glupo popu volim te”.

– Zaista sam joj rekao da je volim i zaprosio sam je dan nakon upoznavanja. Sve je ovo tako romantično, uživamo zajedno i jedva čekam da mi postane supruga – ističe Džejmi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar