Englezima zabranjen ulazak na meč sa Ukrajinom: Neće biti navijača “gordog albiona” na četvrtfinalu!

Za sada, Englezi su sve mečeve igrali na Vembliju, ali to sada neće biti slučaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Richard Pelham/News Licensing/Profimedia

Engleskim navijačima koji budu otišli u Rim na utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Ukrajine biće zabranjen ulaz na stadion zbog ograničenja koja su na snazi u Italiji zbog koronavirusa.

– Italijanska ambasada u Londonu saopštila je da zbog restrikcija u vezi sa Covidom-19 u zemlji, “svako ko je bio u Velikoj Britaniji u prethodnih 14 dana, bez obzira na nacionalnost i prebivalište, neće moći da uđe na stadion, čak i ako ima ulaznicu – prenosi engleski Skaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Gordi albion” je do sada sve utakmice na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu odigrao na Vembliju u Londonu, a meč četvrtfinala protiv Ukrajine igraće u subotu od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Rimu. Svako ko u Italiju doputuje s “Ostrva” moraće da provede pet dana u izolaciji.

– Samo oni koji budu mogli da dokažu da su doputovali u Italiju pre šest dana i proveli pet dana u karantinu, a posle toga su bili negativni na testiranju na korona virus, moći će da udju na Olimpijski stadion – navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da izuzetak od karantina iz bilo kog pravnog razloga, neće značiti dozvolu za ulazak na stadion.

– Zbog toga, navijači iz Ujedinjenog Kraljevstva ne bi trebalo da putuju u Italiju na utakmicu u subotu na Olimpijskom stadionu u Rimu – navodi se.

BONUS VIDEO:

U Borusiji besni zbog Sančovog transfera u Mančester: Zaradili smo premalo novca!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar