U Borusiji besni zbog Sančovog transfera u Mančester: Zaradili smo premalo novca!

U Ligi šampiona je do sada upisao 21 nastup i dao jepet golova uz šest asistencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nick Potts/PA Images/Profimedia

Mančester junajted i Borusija Dortmund su postigli dogovor oko transfera Džejdona Sanča na Old Traford, a sada je stigla i potvrda da je Englez za 85 miliona evra potpisao za engleskog velikana, a iz nemačkog velikana tvrde da su želeli da zarade skoro 120.000.000 evropskih novčanica.

– Postoji dogovor s Mančester junajtedom za Sanča. Bila je to njegova izričita želja da promeni klub, voleli bismo da smo mogli da ga zadržimo. Nismo srećni zbog novca, a tužni smo što odlazi – rekao je izvršni direktor Milionera Vacke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nego što potpiše ugovor s Junajtedom, Sančo još mora da prođe lekarske preglede, a to bi trebalo da se desi veoma brzo.  On je trenutno fokusiran na EURO sa Engleskom, koju očekuje četvrtfinale protiv Ukrajine u subotu.

Napadač Borussije ima 21 godinu, a rođen je u Londonu. Ponikao je u Votfordu, zatim je bio član omladinskih selekcija Mančester sitija, da bi ga Borusija za samo pet miliona evra dovela 2017. godine.

U Bundesligi je dao 38 golova uz 51 asistenciju na 104 meča. U Ligi šampiona je do sada upisao 21 nastup i dao jepet golova uz šest asistencija.

BONUS VIDEO: 

Najnoviji detalji transfera leta: Sančo Junajtedov duže nego što se mislilo, opario se i Mančester Siti!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar