Hodajuća BOMBA! Miloš Biković ima novu devojku, ZINUĆETE kada vidite ko je u pitanju (FOTO)

Bili su zajedno na zimovanju, glumac još uvek ne priča o njihovoj vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković ima novu devojku, piše “Stori”.

Prema pisanju ovog magazina, reč je o atraktivnoj ruskoj plesačici Arini Vološini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miloš Biković je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, a društvo mu ovih dana pravi pomenuta lepotica. Glumac je snimljen na večeri magazina “InStyle” u društvu Arine i tada je otkriveno da je njegova nova partnerka.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᎯℜíℕᎯ? (@arinavoloshina)

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade. Zanimljivo je to da Ruskinju na Instargramu prate Bikovićeve drugarice, koje joj ostavljaju pozitivne komentare ispod fotografija.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᎯℜíℕᎯ? (@arinavoloshina)

Miloš je sa svojom izabranicom bio na zimovanju sa prijateljima sa klase, a povodom nove ljubavi za domaće medije još uvek nije oglasio.

Biković NAPOKON PROGOVORIO o optužbama za silovanje: Lečića nisam osudio, to je između njega i mene



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (7)

  1. da li su ti mama i baka tako prosle? ne nisu sigurno jer su postovale nepisani zakon kako treba zena da se ponasa. zene su same upale u svoju zamku rodne ravnopravnosti i demokratije koja vise odgovara muskarcima i to zestoko iskoriscavaju, narocito ovako lepsi muskarci i veruj ovo je tek pocetak, bice sve gore i gore zenama, lepse ce biti igracke koje ce muski menjati a ruznije... Bog zna , a za pranje gaca danas ima dugme pritisnesi gotovo i milion raznih gotovih jela, rekoh vec same ste upale u svoju zamku trazeci vise i nece vam biti bolje sve dok se same ne vratite na "fabricke postavke" a to vam jos dugo nece dozvoliti ove lepse jer i njima odgovara ovakav zenski "sistem" nerada i menjaje muskaraca :)

    Odgovori
  2. Haahahah.. Komedija. Pa same ste jer ste birale i odbile svakog ko vas je hteo. Eto isto tako i on izabra ovu Ruskinju a ne neku od vas, prosto. Naravoucenije, ko moze da bira taj i bira. Problem se javlja samo kad mislis da si bolji nego sto zaista jesi.

    Odgovori

Ostavite komentar