Bajden može, a Amerikanci ne mogu: Evo kako Bela kuća brani odluku da predsednik ode u Evropu (VIDEO)

Sekretarica za štampu Džen Psaki odgovorila je na kritike američkom lideru nakon objavljivanja detalja o njegovom prvom prekomorskom putovanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Bela kuća je odbranila predstojeću posetu predsednika Džoa Bajdena Velikoj Britaniji u junu, kada će prisustvovati samitu G7, pošto za ostale Amerikance i dalje vladaju ograničenja putovanja usred pandemije Covid-19.

Sekretarica za štampu Džen Psaki odgovorila je na kritike američkom lideru nakon objavljivanja detalja o njegovom prvom prekomorskom putovanju, uprkos tome što je građanima savetovala da ne putuju u inostranstvo zbog pandemije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Psaki tvrdi da je diplomatsko putovanje za predsednika „malo drugačije“ od putovanja za običnog građanina, kako je zabeleženo u video snimku objavljenom na Tvitteru od strane Vok.com.

„Pa, rekla bih da mislim da bi većina Amerikanaca to doživljavala kao malo drugačije od predsednika Sjedinjenih Država – ne sugerišem da kažete drugačije – već kao predsednika Sjedinjenih Država koji je obavio diplomatsko putovanje , poštujući COVID protokole i leteći na Air Force One, nego da li je sigurno da se masovno putuje u inostranstvo.



Izvor: Tanjug, yahoo.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar