Mariji muž umro na rukama, a potom je otkrila da ju je precrtao u testamentu: Odlukom je zapanjila sve

Ovako nešto nije se od nje očekivalo

Foto: Freepik/goffkein

Marija Mihajlova (41), Ruskinja iz Nižnjeg Novgoroda održavala je u životu supruga Sergeja (45) poslednjih godinu dana.

Nakon što je otkriveno da ima rak pluća, davane su mu male šanse da će izgurati više od dve godine, ali zahvaljujući ljubavi i podršci supruge Marije, uspeo je da doživi – tri, piše portal dni.ru.

Sergej je preminuo u kući, dok ga je Marija držala za ruku u krevetu. Nije bilo tužnije osobe od nje. Narednog dana u kuću su došli Sergejeva majka, brat i nekoliko članova uže rodbine.

Posle obavljene sahrane, advokat Sergeja Mihajlova okupio je sve članove uže familije za stolom kako bi pročitao njegov testament. Ispostavilo se da u njemu jedino Marija nije pomenuta. Ista ona Marija s kojom je prošao i dobro i zlo poslednjih 16 godina.

Sve što je imao, ostavio je ili deci ili majci i bratu, ali bukvalno ništa Mariji. Ruski mediji pišu da se priča o Marijinoj ljubavi prema mužu proširila zahvaljujući njenoj reakciji u tom trenutku.

Na pitanje svekrve da li je boli što ništa nema za nju (njih dve nisu se od početka slagale), Marija je samo slegla ramenima i rekla:

“Kao što sam vam govorila od početka, s njim nisam bila u braku iz koristi. Volela sam ga i voleću ga. Jedino ću ja stalno ići njemu na grob i posle ovoga. Voleo me je, kao i decu. I trebalo je njima da ostavi sve, ponosna sam na njegovu odluku”, rekla je neutešna supruga i napustila je kuću, prenosi DNI.

Njen gest pozdravili su čitaoci teksta na pomenutom portalu, uz komentare da je to dokaz da u svetu i dalje ima “prave” ljubavi.

Upoznali se na GROBLJU kad su im partneri umrli od korone: Posle ove rečenice, doneli su šokantnu odluku

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar