Upoznali se na GROBLJU kad su im partneri umrli od korone: Posle ove rečenice, doneli su šokantnu odluku

Ni sami nisu znali šta da kažu na sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Wanderbot

Džek Rifkin (46) iz Portlanda u Oregonu izgubio je suprugu sredinom jula prošle godine. Posle nekoliko dana na respiratoru, Ameli je izdahnula. Ostao je sam sa osamnaestogodišnjim sinom.

Šest dana kasnije, Mariz Grivston (42) iz Judžina, takođe Oregon, ostala je bez supruga Majkla. Voleli su se više od 15 godina. Nisu imali dece. Nije znala kako će dalje. Bila je potpuna sama. Koronavirus je i njegov život zauvek ugasio.

A onda je sudbina u svoje ruke preuzela živote ovo dvoje ljudi. Da li zahvaljujući sudbini ili sticajem čudnih okolnosti, ali Džek je prvi put primetio Mariz na groblju kada je ispraćala supruga na večni počinak.

Stajao je sa sinom sa strane i posmatrao desetak ljudi kako stoje pred rakom.

Muž joj poklonio kuću, pa je preminuo: Usred tuge sačekao ju je još jedan pakao od 40 MILIONA DINARA

“Rekao sam sinu da je ta žena sigurno silno volela supruga, video sam koliko se trese i oplakuje ga. Utešio me je rečima da je teška godina, da je svako, kao i nas dvojica, verovatno izgubio nekog dragog. Krenuli smo dalje”, priča Džek Rifkin, prenosi portal RD.

Na izlazu s groblja stajali su petnaestak minuta da otac obavi neke pozive, a tada se Mariz vratila sa suprugove sahrane. Pitala je Džekovog sina ima li upaljač. Nije mogla da se smiri. Tu se i Džek uključio u priču.

Džek i Mariz se od sredine prošle godine ne razdvajaju, Foto: Facebook printscreen/JackRifkin

Nakon što smo se obostrano tešili, u jednom momentu rekla je da nas je, eto, sudbina spojila da u isto vreme ostajemo sami. Pogledao sam je i shvatio da mi je jako draga i već tada bliska, iako je nisam poznavao. Bilo je nešto u toj njenoj rečenici. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se ponovo na groblju. Prepoznali smo se i započeli priču. Potpuno spontano, predložili smo jedno drugom da sednemo ispred jedne kafeterije i popričamo malo, utešimo se međusobno. Počeli smo da se sve bolje upoznajemo i posle nekih mesec dana, prvi put nas je posetila kući”, rekao je Džek.

Iako nije ni pomišljao da bi ikada mogao da bude s nekom drugom ženom, Džek Rifkin je dva meseca posle smrti supruge otpočeo, u startu platonsku vezu sa Mariz. Jednostavno, popunjavali su jedno drugom iznenadnu prazninu u životima.

“Malo po malo, toliko smo se navikli jedno na drugo, da smo osetili da tu postoje još neka osećanja i privlačnost. Za Novu godinu smo ušli u pravu vezu. I danas kad se osvrnem, mislim da nam je ovo bilo suđeno. I dalje neizmerno patimo za svojim prethodnim partnerima i to se nikada neće promeniti. Ali čovek nije rođen da bi bio sam. Prosto je neprirodno. Sve je lakše u dvoje. I moj sin je presrećan što smo zajedno. Jako mu znači odrasla ženska osoba u kući, budući da se još nije oporavio od smrti majke”, istakao je Džek Rifkin.

Žena šokirala ČITULJOM, ceo grad priča o njoj: Preminuo joj muž, a ona opisala šta su radili u krevetu



Izvor: Objektiv.rs, rd.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar