Solskjer besan na Sona: Norvežanin isprozivao Korejca, Murinjo ga odgovorom spustio na zemlju (VIDEO)

Sporna situacije je veoma iznervirala šefa stručnog štaba Mančester junajteda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Adrian Dennis/Pool via AP

Utakmicu Premijer lige između Totenhema i Mančester junajteda koja se završila pobedom Junajteda 3:1 obeležio je poništeni pogodak Kavanija pri rezultatu 0:0.

Gol je poništen zbog toga što je Skot Mektominej u izgradnji napada napravio prekršaj nad Sonom, tako što je u trku je rukom zahvatio Korejca koji mu se prikrao iza leđa, kontakt nije bio izrazito jak, ali je bio dovoljan da sudija poništi gol nakon konsultacije sa VAR-om.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako na kraju ta odluka nije imala uticaj na konačni rezultat, jer je Junajted pobedio, Solskjer svejedno nije bio zadovoljan.

“Apsolutno se izgubila draž ove igre ako je to bila očigledna greška. Očigledna greška je bila to što se to uopšte pregledavalo. Da moj sin tako ostane da leži tri minuta nakon što dobije takav ‘udarac’ od prijatelja i da mu deset prijatelja treba da pomogne da bi ustao, ne bih mu dao da jede“, izjavio je Solskjer.

Žoze Murinjo mu je u svom stilu odmah odgovorio.

Soni ima sreće što mu je otac bolji čovek od Olea. Otac uvek mora da hrani svoju decu, bez obzira na njihovo ponašanje. Ako moraš da kradeđ da nahraniš decu, krašćeš. Rekao sam Oleu šta mislim o njegovim komentarima”, kazao je.

Zatim je Murinjo napao i novinare jer ga nisu pitali da komentira Solskjer, nego je to napravio samoinicijativno.

Da sam ja to rekao o nekom igraču iz protivničke ekipe, zamislite kakva bi bila reakcija. Iznenađen sam što mi niste postavili pitanje o Oleovim komentarima. To je žalosno od vas. Žalosno je što nemate toliko morala da me tretirate kao i ostale”, rekao je Murinjo i napustio prostoriju.

Kavani ranio Totenhem i doneo pobedu Junajtedu: “Đavoli” grabe ka Ligi šampiona – Murinjo očajan! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar