OBJEKTIV SAZNAJE

I JK i Marija u Dubaiju, ne pada im na pamet da se pomire: Popović ima TAJNI PLAN, otkrivamo detalje

Nekadašnje prijateljice u raskolu zbog Zvezde Granda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Izbacivanje takmičarke Vanje Knežević iz „Zvezda Granda” posle sukoba s Jelenom Karleušom samo je vrh ledenog brega kada je reč o problemima koji su zadesili najmoćniju produkciju na Balkanu. Sporna situacija dovela je do raskola između JK i njene prijateljice Marije Šerifović, što je Sašu Popovića stavilo u nezavidnu poziciju pred nastavak snimanja, zakazan za 5. april.

Bivši direktor „Granda” tako sad mora naći način da dve izuzetno popularne, ali i jako glasne članice svoga jata smiri i omogući da nastavak rada na najgledanijoj emisiji može da se odvija nesmetano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PAMETNA I LUDA

Saša je poznat kao neko ko probleme ne gura pod tepih, pa je već preduzeo i konkretne korake na pomirenju dve zvezde.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Najveći problem koji se pred Popovića postavlja je to što se Marija i Jelena i privatno druže dugi niz godina, te je ovaj sukob time mnogo dublji, a ogorčenost kod obe veća. Takođe, nijedna od njih nije poznata kao neko ko lako prašta. Naprotiv. Zato je on pokušao da ih dovede kod sebe u Opatiju, misleći da će ih u lepoj atmosferi lakše navesti na razgovor, ali to mu nije pošlo za rukom, pošto su obe otputovale u inostranstvo posle incidenta. Ono što je najzanimljivije i što pokazuje dubinu jaza između njih jeste to što su za destinaciju za opuštanje i Jelena i Marija odabrale Dubai. Trenutno obe borave tamo, ali u različitim hotelima, i nijednoj ne pada na pamet da pokuša da uspostavi kontakt s drugom. Ovo Popoviću smanjuje manevarski prostor, jer je datum snimanja blizu, pa će, čim se vrate, pokušati da opet stupi u kontakt sa njima i razreši svoj „Gordijev čvor” – kaže izvor blizak alfi i omegi „Granda” za Objektiv.

SAMA I NERVOZNA

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok Popović muči muku s nastavkom sezone, dve njegove uzdanice se trude da prikažu kako ih čitava situacija nije uzdrmala. Tako Jelena radovno kači fotografije sa puta na kome se provodi u društvu ćerki Atine i Nike, dok je Marija na svoj vlog postavila snimak u kom se vidi kako putuje s drugaricom, pevačicom Jovanom Pajić Cvetković. I dok one na društvenim mrežama objavljuju detalje iz života, javnost je i dalje okupirana skandalom koji je počeo kad je Karleuša rasplakala takmičarku Vanju Knežević. Pevačica iz Banjaluke prenela je ogorčenost svojih fanova, što je iziritiralo Divu u Karleuši, pa je tražila da bude izbačena iz takmičenja. Ogorčena jer nije ni konsultovana tom prilikom, Marija se obratila video-porukom, u kojoj je iznela viđenje situacije.

Jelena je ovo shvatila prelično. Napravio se veliki problem bez velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše i lakše, a ne da se koriste grube i teške reči – rekla je tada Marija, a njen istup bio je povod Karleuši da je otprati sa Instagrama.

Foto: Privatna arhiva

– Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija, koja je koristila mnogo gore reči od „obukla si se kao tetka” u obraćanju kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija – napisala je Karleuša, posle čega su prekinule svaku komunikaciju. No, ako se zna koliko uživaju u pažnji koju im je učešće u „Zvezdama Granda” donelo, može se očekivati da ipak na kraju obe spuste loptu i nastave normalnu komunikaciju, barem u emisiji.

Ekipa Objektiva

OVE I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE PRONAĐITE U SUTRAŠNJEM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar