Popović objasnio SVE o DISKVALIFIKACIJI učesnice: Njen otac molio da je vrate, to je htela čak i Karleuša

Otkrio do sada nepoznate detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV Prva

Saša Popović, čelnik Grand produkcije, odlučio je da se ovog jutra oglasi u javnosti povodom dikvalifikacije osamnaestogodišnje učesnice takmičenja “Zvezde Granda” Vanje Knežević.

U “Jutru” na Prvoj Saša je rekao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

“Desilo se da je Jelena rekla to što je rekla, da bi ta devojka posle emisije dobila na hiljade poruka gde su vređali Jelenu, ona je na svoj Instagramu okačila sve te kritike”.

Već tada sje odlučeno da će Vanja biti diskvalifikovana, šmeđutim, Saša kaže da je produkcija odlučila da je vrati, ali već je bilo kasno, budući da je devojka objavila novi neprimeren sadržaj.

Foto: Youtube/ Printscreen

“Uveče me je pozvao otac od Vanje Knežević, pitao me je da li mi možemo Vanju da vratimo, posle tih najgnusnijih poruka. On kaže da je njegovo dete pogrešilo. Posle sam se čuo sa Jelenom, i sa Marijom međutim, ona je na svom profilu napisala da su Zvezde Granda mediokritet, i da joj je drago sto je zauvek napustila to takmičenje”, otkrio je Popović.

Tokom emisije pušteni su prilozi, počev od Vanjine pobede u “Nekim novim klincima”, te one iz celog takmičenja Zvezde Granda, gde ju je Karleuša bodrila i hvalila. Pevačica joj je u trećem krugu čak govorila da je vanserijski talenat i veliki potencijal.

Foto: PrintscreenTVPrva

Popović je takođe objasnio šta se dešavalo iza kulisa scene Granda, kada je on pitao Jelenu zbog čega je kandidatkinji uputila reči kritike koje su potresle region.

“‘Sale, četiri puta je hvalim, jednom joj dam zamerku, ne valja. Rekla sam joj to da bih je podstakla, kako bi se za sledeću emisiju bolje pripremila’. Ja ne znam da li je neko za četiri emisije spazio Vanju, kao Isaka, na primer. Njoj je ovo bio veliki marketinški skok za sledeće takmičenje”, istakao je Popović.

Marija Šerifović NAPUŠTA “Zvezde Granda”? Nakon SVAĐE sa Popovićem ljuta izašla iz studija?!



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar