Cela Senta plače za mališanom koji je preminuo na rođendan: Sahranjen Danijel (4) kojeg su rastrgli psi

Prijatelji ali i mnogi drugi meštani saosećaju sa bolom porodice i još uvek ne mogu da veruju da je život jednog deteta tako tragično završen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

I nebo je juče plakalo nad Sentom gde je sahranjen četvorogodišnji Danijel B, koga su u utorak uveče u dvorištu porodične kuće na smrt izgrizli psi.

Na večni počinak na katoličkom groblju Svete Ane dečaka su isratili neutešna majka Martina B., otac, deda Imre i brojna rodbina i prijatelji, Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prijatelji ali i mnogi drugi meštani saosećaju sa bolom porodice i još uvek ne mogu da veruju da je život jednog deteta tako tragično završen. Rodbina, prijatelji, poznanici, komšije ne žele da komentarišu okolnosti koje su dovele do smrti deteta. Mole za razumevanje i mir u teškim trenucima.

Podsetimo, dečaka su u utorak, baš na rođendan, do smrti izgrizla dva rotvajlera. Kako je izjavila njegova prabaka Gizela, psi su pripadali dečakovom ocu a majka Martina je već duže vreme tražila od njega da ih odvede.

Razulareni psi napali su dete, a potom i majku koja je pokušala da ga spase. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva oni su eutanazirani.

Poruke Belivuka i ostalih kriminalaca je nemoguće presresti: Nudili su 5 miliona onome ko ih hakuje



Izvor: Novosti

Komentari (1)

Ostavite komentar