Milan Marić je na novoj slici isti Toma Zdravković: Uloga koju jedva čekamo da vidimo (FOTO)

Film "Toma" bi pred publiku trebalo da stigne tokom ove godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/SUPERSTAR TV

Kada je prethodne godine objavljeno da će mladi glumac Milan Marić u novom filmu igrati Tomu Zdravkovića mnogi nisu bili sigurni da li je on baš pravi izbor. Međutim, novom slikom koju je Marić postavio je pokazao da je reč o neverovatnoj fizičkoj transformaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na novoj slici Marić izuzetno liči na čuvenog pevača. Glumac je nekoliko puta naglašavao da su mnogi bili iznenađeni kada je on dobio ulogu. Priznao je da su mu mnogi rekli da uopšte ni liči na Tomu. Glumac je naglasio da nije želeo da imitira Tomu, zato što je to nemoguće uraditi dobro. Već je ideja bila da dočara njegov duh i ono što Toma Zdravković za sve nas predstavlja.

Milan Marić za Objektiv: “Tokom karantina kultura je rekla svoje!”

Pogledajte sliku:

Film, ali i serija “Toma” će prikazati romantičnu priču o pevaču tuge, ali će i biti svedočanstvo o tom vremenu. U ovom ostvarenju ćemo videti i Tamaru Dragičević kao Silvanu Armenulić, Marka Janketića kao Miku Antića, Oliveru Bacić kao Lepu Lukić, Srđana Todorovića kao Boru Todorovića, Đorđa Stojkovića kao Kemala Montena, Vojina Ćetkovića kao Dragana Nikolića i mnoge druge. Ovo je zajednički projekat Željka Joksimovića i Dragana Bjelogrlića. Reč je o jednom od najiščekivanijih domaćih filmova.

Pred publiku bi trebalo da stigne ove godine.

Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću: Pogledajte neverovatnu transformaciju Milana Marića (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar