NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. januara: Mars i Uran nas pale kao šibica, zadržite smirenost!

Astrolog Objektiva otkriva kakva će nam biti ova sedmica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Gerd Altmann

OVAN

Posao
Nedelja ispred vas je puna napetosti i neočekivanih događaja. Mars i Uran su u konjukciji pa možete biti skloniji stresnim situacijama. Kod vas to može biti u odnosima sa prijateljima ali i sa saradnicima. Prpeopruka zvezda je da ne donosite brze odluke bez provere činjenica, jer možete upasti u neprijatnu situaciju. Krajem sedmice tenzija se smiruje.
Ljubav
Dinamična sedmica puna događaja koji vas dovode do stresa pa čak i besnih reakcija. Nikako niste spremni na kompromise i dogovore, pa možete imati nesuglasice sa partnerom. Ne ulazite u rizične polemike koje vas direktno dovode u sukob sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Unutrašnja napetost izaziva stomačne probleme.

Godišnji horoskop za OVNA: Nestaju poslovne barijere, stižu burna ljubavna dešavanja!

BIK

Posao
Hrabrost da promenite poslovne odnose ili ludost da reskirate jesu vaši nedeljni događaji. Ipak, s obzirom da imate energični aspekt Marsa i Urana u polju koje opisuje vaše aktivnosti neće vam biti ni najmanje dosadno. Imate važne stvari da uradite i zato se spremite psihički za poduhvate koji nisu primereni vašoj prirodi.
Ljubav
Možete se odlučiti da menjate nešto u svom izgledu ili načinu kako se predstavljate drugima. Izvesno je da ste spremni bez odlaganja da menjate frizuru kosu, izgled a moda i da uradite obrve. Energija tokom ove nedelje traži promene koje su neizbežne. Zato ste ove sedmice posvećeni isključivo sebi.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za BIKA: Promene su neminovne, radujte im se!

 

BLIZANCI

Posao
vaš socijalni i društveni život sveo se samo na posao i poslovne obaveze. Zato trpite unutrašnji pritisak jer su vam potrebni ljudi i druženje. Nisu vam dovoljne društvene mreže. Ovo je nedelja u kojoj pravite plan da menjate svoje dosadašnje navike. Krajem sedmice još uvek radite u osami dok se potpuno ne pokrenete u pravcu koji izaberete.
Ljubav
Nije laka nedelja jer imate unutrašnje monologe koji nisu laki. Neki ljudi, odnosi ili saradnici utiču na vašu ravnotežu. Puni ste tajni snova ali i potrebe da se povučete u osamu. Potreban vam je jedan manji reset da dođete sebi. Blizanci koji su u braku ili dugoj vezi mogu imati dinamičan i produktivan odnos sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Više spavajte.

Godišnji horoskop za BLIZANCE: Ljubavni susreti drmaće vam srce, veliki poslovni uspeh stiže krajem leta

RAK

Posao
Vaš poslovni i socijalni život se menja, a i vi zajedno sa okolnostima transformišete dpgađaje. Zato očekujte neočekivano ali pozitivno. Na poslu i sa saradnicima lako uspostavljate brze dogovore samo zbog zajedničkih interesa. Zato ne dramite oko prijateljstva i ne mešajte poslovne i prijateljske odnose.
Ljubav
Vaše želje i nadanja su naglašene tokom cele nedelje. Zato se uhvatite za planove koje niste pokušali da ostvarite jer imate priliku da to učinite. Emotivni partner može biti iznenađen vašim odlukama. Objasnite lepo o čemu se radi pa vas možda i shvati.
Zdravlje
Promenljivo.

Godišnji horoskop za RAKOVE: Stiže vam srećnija godina, ostvarićete zacrtane ciljeve!

LAV

Posao
Početak nedelje nije sjajan jer može doći do napalate kazni. Držite se pravnih i zakonskih normi da ne bi imali finansijske gubitke.Tokom sedmice jedan nepredviđen događaj može poremetiti već ugovorene poslovne projekte. Krajem nedelje opet imate konce u svojim rukama.
Ljubav
Budite otovreni za komunikaciju sa partnerom kao što inače i jeste. Imajte poverenja u partnerske odnose kada vam se pružaju dobre prilike. Nije nedelja za sumnje i analizu. Krajem perioda ugodni trenuci sa voljenom osobom.
Zdravlje
Stomačni problemi.

Godišnji horoskop za LAVA: Finansije se poboljšavaju, smeši vam se liderska pozicija!

DEVICA

Posao
Napeta i stresna nedelja je pred vama. Puno je preispitivanja u vezi gde ste, sa kim i gde to sve vodi. Nekoliko poslovnih aktivnosti mogu preokrenuti akciju protiv vaše koristi. Bavite se najviše finasijama i gledate kako da sve izgladite. Oslonite se na sebe i svoje iskustvo.
Ljubav
Mars i Uran u konjukciji ne vrše uticaj samo na vaš profesionalni život već i na ljubavni. Ove nedelje imate nekoliko preokreta na emotivnom planu, tako da krajem perioda ni sami ne znate koje odluke da donesete. Sačekajte sledeće dane koji su mirniji i manje stresni.
Zdravlje
Manje cigareta.

Godišnji horoskop za DEVICU: Zvezde su na vašoj strani, kreću promene, a od septembra stiže veći novac!

VAGA

Posao
Zajednički resursi za posao su vam jako bitni ali ipak menjate neke korake. Znate i sami da je suština u promeni jer ovo više ne pije vodu. Dobro se nosite sa kriznim situacijama ali vam je potreban savet. Potražite nekog stabilnijeg da vam pokaže rešenje.
Ljubav
Ovo je dobar period jer vam donosi obilje mogućnosti. Nije dobro to što ste neodlučni. Prihvatite dinamiku koju vam nameće ova sedmica i zaglite svoje ljubavne prilike. Krajem nedelje imate dobro saznanje o jednoj Vodoliji.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Godišnji horoskop za VAGU: Otvoriće se nove poslovne prilike, u februaru uplovljavate u ljubavne vode!

ŠKORPIJA

Posao
Iako ste jako oprezni ove nedelje ste spremni da rizikujete na finasijskom planu. Potrebno je da se vodite iskustvom a ne srcem. Svakodnevni život vam je ispunjen stalnim promenama planova i akcija. Zato je ovo dinamična sedmica puna aktivnih poslovnih poduhvata.
Ljubav
Transformišete svoj emotivni život jer ste odlučili da se sve promeni. Zato ste spremni i odlučni da menjate na bolje svoj emotivni život. Ovo je period koji vas gura ka boljim prilikama i emotivnim uzletima koji će vas obradovati. Posmatrate ljubav iz drugog ugla.
Zdravlje
Sklonost upalnim procesima.

Godišnji horoskop za ŠKORPIJU: Od februara povoljni poslovni događaji, ljubav stiže od juna!

STRELAC

Posao
Nove poslovne obaveze donose i nove rizike. Imate dileme koje su vam jako optrećujuće. Zato je potrebno da se udružite da bi lakše pregurali ovaj period promena. Mars i Uran u konjukciji najavljuju promenu, kako na poslovnom tako i na finasijskom planu.
Ljubav
Kod vas je ove sedmice sve u igri: i deca i porodica i odnosi sa partnerom. Brinete oko svega jer ne možete da gledate kako neko srlja u rizike koji mogu biti jako neudobni. Krajem sedmice vaša napetost i nervoza se smiruje i vi opet imate kormilo u svojim rukama.
Zdravlje
Povedite računa da ne preterujete sa dijetom.

Godišnji horoskop za STRELCA: Flert će biti vaše drugo ime, a željeni poslovni planovi postaju realnost!

JARAC

Posao
Za vas ni jedna promena nije laka ali ovog puta je dobra za vaše poslovanje. Ovo je sedmica u kojoj se menja vaša životna, kao i poslovna filozofija. Možete žmuriti ili se prepustiti dinamici koju vam donose aktivni tranziti na nebu. Povoljan period da se pokrenete sa jedne tačke i premstite na drugu.
Ljubav
Veoma dinamična i uzbudljiva nedelja na emotivnom planu. Neko razmišlja o potomstvu a neko o budućnosti svoje dece. Jak uticaj na ljubavne i emotivne priče vašeg srca na kreativnost i hobije. Povedite računa o tome kako dajete ljubav jer ljubav je uvek razmena. Krajem sedmice menjate emotivan status.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za JARCA: Očekujte nove poslovne mogućnosti, a vrata ljubavi će biti širom otvorena

VODOLIJA

Posao
Nemojte se pravdati svojom osetljivošću jer nećete imati vremena za emocije. Veoma brza i dinamična nedelja ispred vas. Rešavate pitanja vezana za dom, instalacije, popravke i prepravke. Odlučni ste da preuzmete neke probleme u domu da bi unapredili život. Zato se nemojte čuditi ako odlučite da promenite čak i neki deo nameštaja u stanu ili kući. Krajem nedelje, kada sve pretumbate, imate svoj vodolijanski ambijent.
Ljubav
Za nadogradnju emotivnih odnosa ima prilika i vremena. Ovo je sedmica kada ste se potpuno probudili i krenuli da rešavate svoj emotivni status. Preporuka zveda je da ne brzate i da sačekate da događaji dođu do vas. Tada znate šta treba da radite.
Zdravlje
Sem manjih problema sa varenjem, zdravlje je umereno dobro.

Godišnji horoskop za VODOLIJU: Spremite se za nezaboravnu poslovnu avanturu, a i ljubav vreba iza ćoška

RIBE

Posao
Ovonedeljni događaji zahtevaju vašu punu pažnju. Zato imate jake uticaje na misli i reči koje izgovarate i koje su vama upućene. Sve analizirate u nedogled i jako se opterećujete bliskim odnosima sa saradnicima. Nisu sve informnacije koje dođu do vas tačne.
Ljubav
Pretumbavate po glavi svaku izgovorenu reč. Kako je i šta rekao vaš emotivni partner. Dodajete, oduzimate i nesmotreno donosite zaključke. Smanjite sumnju i ne ulazite u rizična druženja koja vam mogu doneti gubitke. Krajem sedmice ipak donosite ispravne odluke.
Zdravlje
Konfuzni ste i nefokusirani.

Godišnji horoskop za RIBE: Vi krčite put za novi životni ciklus, otarasite se svega nepotrebnog

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar