Srbija ovo nije videla: Ivica Iliev otkrio zašto je ostao u Partizanu, pa pomenuo igrača Zvezde!

"Takva dominacija stranih igrača u srpskom fudbalu dosad nije viđena. Najviše se dičim poslednjim strancem kog sam doveo, Umarom Sadikom, ističe Ilev

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Umeli su mnogi da osporavaju rad Ivice Ileva u Partizanu, ali ih je on sve demantovao sjajnim podajama igrača, za koje veliki broj navijača crno-belih nije verovao da će uspeti da ostave traga u Humskoj.

Ne može niko da mu ospori da je veliki stručnjak u svom poslu. Ipak, pre dve godine je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora, ali je i dalje ostao u klubu. Konačno je objasnio šta se zaista dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Drago mi je što sam ovo pitan. Voleo bih javno da kažem o čemu se radi. Do dolaska Sejdube Sume u Partizan imao stoprocentan uspeh kada je dovođenje stranaca u pitanju. Svi ti stranci su odlazili za mnogo novca, dovođeni za nula i donosili su i pravili rezultate i novac Partizanu. Ono što do tada nije bilo zabeleženo u srpskom fudbalu, toliko novca, toliko rezultata, tolika dominacija njih kao stranaca. U tom trenutku sam doveo Sumu i dao najveći novac dotad u istoriji Partizana i to je tada bio najveći transfer. Kao da su to svi dočekali sa željom da to ne uspe”, rekao Iliev za “Informer“.

Ilev ističe da je Partizan uradio zaista sjajan posao.

“Svi ti stranci su dovedeni praktično besplatno, a neki su otišli za mnogo novca, i to nakon što su ostvarili sjajne rezultate u Partizanu. Takva dominacija stranih igrača u srpskom fudbalu dosad nije viđena. Najviše se dičim poslednjim strancem kog sam doveo, Umarom Sadikom. Ne znam da li sam ikada bio osporavan za nekog igrača kao za njega, a on je otišao u špansku Almeriju za devet miliona evra. To je najskuplji transfer nekog stranog fudbalera u istoriji srpskog fudbala”, kazao je Iliev.

Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Partizanov majstor za transfer je progovorio o taboru večitog rivala, a jednog fudbalera je posebno apostrofirao.

“Kataija mnogo cenim i poštujem. To je igrač kojeg najviše pribojavam kad igramo derbi. I jedino za kojeg nisam želeo da dođe ove godine i bio sam tužan zbog onog što se desilo u Americi. Znao sam šta će se desiti i da će doći u Zvezdu i on im je doneo tu razliku ove godine”, rekao je Iliev.

FSS krenuo u napad: Savez pokušava da “ukrade” svetskog bisera!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Severnomakaki idi ti lepo kod svoje kuce pa tamo pravi svoje cuvene poteze jer marsala vise nema tvoje zemlje nema i nikad je nije ni bilo,zato savi sipke pa za severnumakakiju.....

    Odgovori

Ostavite komentar