Mira zbog zlatnog LANČIĆA posvađala, pa uništila 3 porodice u selu: 8 meseci kasnije u BANCI doživela šok

Nestvarni obrt za ženu koja nije prezala ni od čega da dođe do cilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ftoto: dnaindia.com printscreen

Imala je utisak da će proći nekažnjeno, a da će lepo profitirati od posete sestri. Grdno se prevarila.

Indijka Mira Najimi iz Braputa kod Bangalora uspela je da za nekoliko dana trajno posvađa tri porodice u mestašcetu kada je ukrala iz fioke sestri zlatni lanac, prenosi portal dnaindia.com.

I vlasnici restorana ostali u šoku: Dobila mali bakšiš za dostavu, pa je OVO napravila mušteriji (VIDEO)

Rođaci nisu znali da kad im je došla u posetu, Mira je bila u jako lošoj finansijskoj situaciji. Očigledno se pre posete njima prisetila da je sestra Radživa uvek imala dosta nakita i zlata u kući, pa je verovatno išla logikom da ona neće ni primetiti kad joj jedan lančić bude ukrala. Prodajom njega, rešila bi makar na mesec-dva goruća finansijska pitanja.

Prilikom posete, Mira je i uspela u nameri da ukrade lančić. Mislila je da Radživa neće primetiti da joj on nedostaje, ali sestra je već narednog jutra otkrila da ga nema. Kako su dve komšinice istog popodneva posle Mire bile u gostima, Radživa ih je obe optužila za krađu.

Indijke su se smrtno uvredile, pa su se u priču umešali i muževi triju komšinica. U jednom momentu malo je nedostajalo da izazovu i opštu tuču. Porodice su se grdno posvađale i prekinule su svaki dalji kontakt zbog Mire koja ni ne živi tu.

Mira je za svo to vreme već bila na autobuskoj stanici sa dobijenim novcem od prodaje lančića. To joj je bila najveća greška, jer su se u tom mestašcetu svi znali i posle samo 24 časa Radživa je po sistemu govorkanja “od usta do usta” saznala da je neko prodao njen lančić. I to – Mira.

Čuvarka zatvora tajno ulazila u ćeliju UBICE supruge i bebe: Tamo ga dodirivala i izvodila OVU igru

Nije želela da je zove telefonom, već je uradila ono za šta se Mira najviše žalila dok je bila u gostima. Pričala je Radživi da ima problema sa bankom zbog silnih minusa i dugova i da se najviše boji da joj ugase račun.

Radživa im je složila nekakvu priču zahvaljujući kojoj su Miri već narednog jutra ugasili račun i prijavili je kreditnom birou i drugim bankarskim institucijama u Bangaloru.

Mira je trijumfalno, s novcem od lančića došla u banku da pokrije makar deo minusa i tada je doživela šok nakon što su joj rekli da joj je račun ugašen a ona prijavljena. U međuvremenu je Mira i privedena zbog krađe lančića, te je novčano kažnjena.

Dala je isti taj novac koji je dobila od lančića i još je morala da pozajmljuje da bi bila na slobodi.

Karma.

Probudila se iz kome posle 182 dana: Supruga i decu nije prepoznala, pa otkrila neviđenu prevaru



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar