Čuvarka zatvora tajno ulazila u ćeliju UBICE supruge i bebe: Tamo ga dodirivala i izvodila OVU igru

Niko nije mogao da shvati šta je to radila majka troje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mirror.co.uk printscreen/PA/Media

Loren Mekintajer, čuvarka zatvora Isle of Wight u Velikoj Britaniji, osuđena je zbog nedozvoljenog odnosa sa jednim od zatvorenika na tri godine zatvora.

Loren je 2018. godine “bacila oko” na Endrjua Robertsa, zatvorenika koji je iza rešetaka još od 2003. zbog ubistva devojke i njene bebe. Među njima se nije odmah pojavila strast i to zbog Robertsa koji nije želeo ni da pogleda Mekintajerovu.

Zapanjile se: Policajac došao da uhapsi 2 žene zbog krađe – umesto lisica, dao im je OVO u ruke

Ipak, ova majka troje dece učinila je njegov život u ćeliji daleko interesantnijim kada je noću počela da mu ulazi unutra. Kako je Roberts tada bio u samici koja nije bila pokrivena kamerom, Loren ga je prvo vezivala za krevet a onda mu je izvodila striptiz.

Njena svlačenja po ćeliji ubrzo su zamenili dodiri prema zatvoreniku koji nije ostao imun na Lorenina zavođenja.

Ne samo što je gotovo svake noći spavala sa zatvorenikom, već mu je u zatvor unosila i mobilni telefon, baš kao i njegovom cimeru, kada se preselio u drugu ćeliju.

Endrju na početku nije želeo kontakt sa čuvarkom, ali ga je ona na kraju ipak zavela, Foto: Solent News/Wales Media Service printscreen

Loren je otkrivena kada je drugi čuvar jednog popodneva ušao u svađu sa Robertsom koji mu je tom prilikom razbio glavu. Tada mu je rekao da umesto njega samo Mekintajerova može da mu se obraća i on je posumnjao da se tu nešto dešava među njima.

Pratio je koleginicu nekoliko puta uveče i primetio da Robertsa čak i izvlači iz ćelije i vodi ga u drugu, što nije bilo dozvoljeno.

Loren je na sudu sve priznala i nije pokazala da joj je žao iako je majka troje dece.

“Vi se ne kajete. Sve ste uradili zbog sopstvenog interesa, nezadovoljni privatnim životom. Ugrozili ste bezbednost u zatvoru”, rekao joj je sudija Rodžer Heterington prilikom izricanja presude.

Lepa čuvarka 7 meseci SPAVALA sa zatvorenikom: Unosila mu i drogu, a onda je napravila FATALNU grešku



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar