Probudila se iz kome posle 182 dana: Supruga i decu nije prepoznala, pa otkrila neviđenu prevaru

Od prvog trenutka sve joj je bilo previše čudno

Foto: Motionarray.com/stock.video printscreen

Veronika Fernandeš (32) iz brazilskog grada Vitorija imala je tu nesreću da poslednjih godinu dana pre saobraćajne nesreće živi sama.

Roditelji su joj preminuli, decu nije imala, a napustila je momka nekoliko meseci pre padanja u komu. A u komi se našla nakon što je prilikom vožnje biciklom po sporednom putu na nju naleteo pijani muškarac.

Tašta ga šokirala molbom da bude njen DONATOR, a onda ga je supruga ZAPREPASTILA reakcijom

Odletela je dvadesetak metara dalje i pala na glavu. Lekari su se danima borili za njen život, a onda je priključena na aparate. Lokalne novine su pisale o njoj, pa su se mnogi zainteresovali za Veronikinu sudbinu.

U komi je ova žena provela 182 dana, a prilikom buđenja kraj kreveta ju je čekao muškarac koji se predstavio kao njen muž. Odmah je pozvao i decu. Svi su se navodno silno obradovali Veronikinom buđenju, ali njoj nije bilo jasno kako se svega ostalog seća, ali ne i ovih lica koja bi trebalo da su najvažnija u njenom životu.

“Sada me najviše želi”: Nena 4 meseca DROGIRALA dečka i držala ga kao taoca da bi joj ostao veran (FOTO)

Narednog dana saznala je da su lokalni mediji pisali o njoj i uvek su apostrofirali da je bogata, pošto je nasledila silnu imovinu od roditelja. Tu je shvatila o čemu se radi i pozvala je doktore.

Pitala ih je da li je ovaj čovek s decom dolazio da je obilazi, oni su rekli – skoro svaki dan. Tvrdio im je da su porodica, da će da umre bez nje. Glumio je savršeno.

Zapravo je bila reč samo o lokalnom prevarantu koji je želeo da igra na kartu amnezije i useli se kod Veronike kako bi je ubedio da joj je muž i da imaju dvoje dece, jer je pročitao da živi sama.

Plan mu se izjalovio ne samo kad je Veronika shvatila o čemu se radi, već i pošto su joj lekari rekli da ne pati ni od kakve amnezije, te da se sasvim lepo oporavlja.

Prevarant je u međuvremenu uhapšen, dok se za decu ispostavilo da su iz njegovog kvarta i da im je platio da glume u bolnici.

40 dana ležala u komi: Skrhana porodica pristala da se ISKLJUČI sa aparata, a onda se dogodilo ČUDO

BONUS VIDEO, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE ZA VAKCINACIJU:

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (9)

Ostavi komentar

  1. overboard-odlična komedija sa goldi hon i i kurt raselom. kada bogatašica izgubi pamćenje a čovek sa troje dece je odvede kući da mu bude služavka. pogledajte, ovaj je to gledao sigurno

    Odgovori

Ostavite komentar