I vlasnici restorana ostali u šoku: Dobila mali bakšiš za dostavu, pa je OVO napravila mušteriji (VIDEO)

Da li je ovo bilo u redu šta je uradila?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

“Otvorite vrata, moram da pričam s vama”.

Ovako je svoje iskaljivanje besa započela jedna žena koja je obavila dostavu i za to je dobila, za nju neprihvatljivo malu napojnicu. Njen kasniji razgovor sa naručiocem hrane podelio je gledaoce.

Žena je donela hranu vozeći se prethodno, kako je tvrdila, čak 40 minuta do odrednice.

Nakon što je došla do vrata mušterije, ispred ju je sačekala napojnica od 8 dolara što ju je neviđeno uvredilo, iako je to sasvim korektan iznos koji se u SAD daje za hranu koja košta oko 40 dolara.

Mora da je bilo mnogo dobro: Za jedno pivo muškarac ostavio bakšiš od 300.000 dinara

“Moram da pričam s vama, mislim da ne shvatate odakle ova hrana dolazi”, rekla je dostavljačica.

“Odakle šta dolazi?”, zbunjeno je pitao čovek preko interfona.

“Vozila sam se 40 minuta sa jako velike udaljenosti i donela sam vam čak i ranije hranu, tako da mislim da ne razumete odakle je stigla dostava”, bila je uporna žena.

“To je vožnja od 15-20 minuta”, razumno je odgovorio čovek.

“Nije! Trebalo bi da probate vi da vozite tu deonicu. Ja sam je upravo prešla. Za 40 minuta. Mislim da biste trebali da prilagodite svoju napojnicu, da se ispravite. Dali ste mi 8 dolara”, nastavila je žena.

Vidno iznervirani čovek se šokirao na sve ovo.

Šta kog đavola tražite od mene? Dao sam vam napojnicu od 8 dolara“.

Tu je žena izgubila razum.

“Odneću ovu hranu. Odneću je, OK”, rekla mu je i uzela hranu otišavši s lica mesta.

Konobarica uz bakšiš našla i PORUKU: Kada ju je pročitala, istrčala napolje i počela da se TRESE (FOTO)

Novinari portala Inside edition proverili su ko je u pravu u ovom sporu. Kažu da je restoran odakle je hrana naručena u Komaku, Njujork, a čovek koji je čekao na hranu živi u Smitaun, Njujork. Udaljenost dva mesta je oko 5,5 milja, što je za vozača oko 12 minuta vožnje.

Potom su kontaktirali stručnjaka za ovakve sporove i nesporazume koji je naglasio da je i u ovom, kao i u velikoj većini drugih sličnih slučajeva – mušterija uvek u pravu.

“Ovako se ne radi. Šta sad, da ste u taksiju i taksista nije zadovoljan napojnicom, treba da vas vrati na početak vožnje gde vas je pokupio? Ovo je bilo neprihvatljivo”, rekao je sagovornik.

Vlasnici restorana iz kog je naručena hrana potvrdili su novinarima da se slažu da je ovo bio jako ružan način postupanja sa mušterijom, te da dotična žena sa snimka više ne radi za njih.

Što se gledalaca tiče, većina njih stala je na stranu naručioca hrane smatrajući da je 8 dolara bila sasvim odgovarajuća napojnica, dok je manji broj njih bio uz ženu.

“Možda je bila u gužvi na putu, ko zna kako se namaltretirala. Pritom, kulturno je saopštila da nije zadovoljna iznosom”, bili su neki od komentara.

Sunčala se BEZ gornjeg dela bikinija: Prišao joj muškarac i dao ceduljicu sa BIZARNIM pitanjem



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar