Koncert koji se ne propušta: Valjevski džez festival je spremio besplatan onlajn spektakl (FOTO)

Ovaj festival će biti održan u periodu od 25 do 29. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dragan Krunić

Organizatori Valjevskog džez festivala su najavili pravi spektakl. Naime, poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković i Balkan Salsa bend održaće koncert 26. decembra u 21h na zvaničnom Jutjub kanalu festivala – “Jazz Fest Valjevo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma “Reka života” u okviru 36. džez festivala Valjevo, koji će ove godine prvi put biti održan onlajn”, kažu organizatori.

Foto: Promo

Jovan Maljoković jedan je od osnivača ovog festivala i njegov dugogodišnji umetnički direktor, a povodom ovogodišnjeg online nastupa je izjavio:

“Ovogodišnji “Valjevo Jazz Fest” održava se na jedini mogući način u ovom trenutku. Svim muzičarima jako nedostaje direktan kontakt sa publikom, ali bolje je i ovako nego da se ne družimo uopšte. Pozivam vas da pogledate sve koncerte koje smo snimili. Verovatno ste već čuli da mi je, početkom decembra, izašao novi album “Reka života” i na ovom koncertu moj bend i ja premijerno izvodimo nekoliko pesama sa tog albuma. Nadam se da će vam se dopasti. Čuvajte se i slušajte dobru muziku!”

Vanvremenski Frenk Sinatra: Mnogi ne znaju da je njegovu najpoznatiju pesmu napisao jugoslovenski muzičar

Ovaj festival će biti održan u periodu od 25 do 29. decembra, prvi put online besplatno putem zvaničnog Jutjub kanala pod nazivom “Jazz Fest Valjevo”. Svake večeri od 21h tokom trajanja festivala gledaoci će moći da uživaju u dokumentarnom filmu “Bravo, majstori!”koji će otvoriti festival, koncertima domaćih i inostranih džez bendova i specijalnoj emisiji “Jazz PreventiVA”. Celokupan program može se pogledati na sajtu jazzfest.rs.

Ovaj festival džez muzike jedini je koji je u kontinuitetu održavan svake godine od svog osnivanja i na kojem je nastupilo skoro 1.200 muzičara i više od stotinu bendova iz zemlje i inostranstva.

Biografija Džona Lenona: Od polja jagoda do ubistva u Njujorku

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar