Pohotna udovica (47): Vodim ljubav sa 3 muškarca, imala sam 130 ljubavnika, a JEDNU stvar nikada ne radim

Ona kaže da joj ne pada na pamet da se zbog korone odrekne seksa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Gweneth Lee

Engleskinja Gvinet Li (47) sa ponosom ističe da trenutno ima tri ljubavnika, a kako kaže, prija joj što je mediji nazivaju “najpohotnijom britanskom ljubavnicom”.

Gvinet je zbog svojih seksualnih avantura postala poznata u Evropi, a udovica iz Londona ne namerava da se smiri, čak ni za vreme karantina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekadašnja manekenka je prvu aferu imala pre 15 godina, dok je bila u braku sa danskim naftašem. Od tada je, po sopstvenom priznanju, imala oko 130 ljubavnika, uglavnom onih sa dubokim džepom.

“Iako volim seks i uzbuđenje koje donosi vođenje ljubavi sa novim ljudima, veoma sam ozbiljno shvatila brak i bila sam verna svom suprugu. Međutim, on je mislio drugačije i imao je nekoliko afera. Kada smo se suočili oko toga, sve je priznao, i objasnio mi je da bi voleo da imamo “otvoren brak” i da se viđamo sa drugim ljudima. Pomislila sam: Ako ne mogu da ga pobedim, pridružiću mu se, i tako je sve počelo”, započinje Gvinet svoju priču.

Happy 4th of July to all of my American friends.

Posted by Gweneth Lee on Thursday, July 4, 2019

Danski bogataš je preminuo pre 10 godina, ali Gvinet nije ni pomislila da stane, i nastavila je da menja ljubavnike kao na traci. A karantin i korona je ne zanimaju.

“Imam nizak rizik od zaraze koronom. U svakodnevnom životu nosim masku i poštujem pravila socijalnog distanciranja. Ali, ja sam singl žena i ne nameravam da godinu dana živim u zatvoru – da ne viđam bilo koga i uskratim sebi zadovoljstvo seksa. Ako ljudi iz Vlade misle da odraslim ljudima mogu da zabrane da vode ljubav, onda su ludi”, objašnjava Gvinet i dodaje da je period oko Božića nabolje vreme za afere, kao i da uživa u poklonima svojih ljubavnika.

Greetings from Nashville
Slaving all day.
[email protected]
#Dominatrix #Nashville #NashvilleDominatrix

Posted by Gweneth Lee on Wednesday, June 19, 2019

“Da, moji ljubavnici će biti sa svojim ženama, ali će naći vremena i za mene. A pokloni koje kupuju za mene su uvek skuplji od onih namnjenih njihovim ženama. Trenutno imam tri ljubavnika i sa njima ću se viđati do Božića”, navodi pohotna udovica i opisuje svoje ljubavnike:

“Prvi je danski brodovlasnik, on je oženjen, i njegova supruga se pravi slepa na njegove afere. Sigurna sam da ona zna za mene, ali da ne smatra da sam joj pretnja jer zna da ja ne želim ponovo da se udajem. Drugi je finansijski direktor, i osim mene, ima još nekoliko ljubavnica. On je prilično perverzan, i stalno putuje sa koferom punim bičeva. On voli igre dominacije i potčinjavanja, i obično sam ja u ulozi Domine. Treći je takođe direktor, i ovde se radi isključivo o seksu. On nije bogat kao ostala dvojica, ali seks sa njim je najbolji”.

Posted by Gweneth Lee on Tuesday, October 30, 2018

Gvinet se ponosi time što je zovu “najpohotnijom engleskom ljubavnicom”.

“Ne smeta mi taj nadimak, jer to je istina. Verovatno i jesam najpohotnija ljubavnica u Evropi. Volim seks i volim afere. Ali jednu stvar nikada ne radim, i to mora da bude jasno svima: nikada nikome nisam uništila brak! Nijedan muškarac nije napustio suprugu zbog mene, niti će, jer ja ne tražim novog muža. Više se neću udavati jer nema šanse da bih mogla da budem verna samo jednom čoveku”, zaključila je Gvinet Li.

 



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (23)

  1. Njen zivot, njena stvar. Radi kako joj odgovara u datom trenutku i nikoga ne ugrozava, niti ima neke zahteve niti od nje neko moze nesto da ocekuje.

    Odgovori

Ostavite komentar