Fenomenalna nova sezona “Krune”: Prijatelji princa Čarlsa tvrde da je zasnovana na lažima

Četvrta sezona prikazuje odnos između Elizabete II i Margaret Tačer, ali i početak veze princa Čarlsa i Lejdi Di

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Netflix

Četvrta sezona serije “Kruna” je oduševila publiku, ali i kritiku. Ova sezona predstavlja odnos između Margaret Tačer i Elizabete II. Međutim, u fokusu je i početak ljubavne veze princa Čarlsa i Dajane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posebne pohvale su zaslužile glumice Gilijan Anderson i Ema Korin. Gilijan, poznata po ulozi u “Dosijeu X”, brilijira kao Margaret Tačer, dok je Ema Korin savršena Dajana. Međutim, nisu svi zadovoljni novom sezonom.

Svetlo na kraju tunela: Ove serije i filmovi će se emitovati do kraja godine

Naime, Dejli mejl je pisao da su prijatelji princa Čarla kritikovali novu sezonu. Tvrde da radnja nije verodostojna onome što se zapravo desilo. Optužili su producente da iskorišćavaju bol i patnju kraljevske porodice samo zbog novca.

Samatraju da su zbog popularnosti odlučili da prikažu laži o Čarlsu, Dajani i Kamili.  Misle da nova sezona princa i vojvotkinju prikazuje u izuzetnom negativnom svetlu.

Ovo je potez bez presedana: Nova sezona “Krune” stiže sa specijalnim upozorenjem

Izvor blizak porodici, piše Dejli mejl, tvrdi da ni princ Vilijam nije zadovoljan serijom. Smatra da su njegovi roditelji iskorišćeni na lažan i pojednostavljen način.

Bitno je naglasiti da se kraljevska porodica dosad nije nijednom javno oglasila o dešavanjima u “Kruni”.

Serija je i ranije prouzrokovala mnoga neslaganja, ali tenzije su naglo porasle kada je radnja stigla do Lejdi Di i Čarlsa, raniji život Elizabete II nije izazvao slično interesovanje. Očekuju se da će se broj kontoroverzi samo povećavati pošto će sledeće sezone prikazati razvod kraljevskog para i smrt Lejdi Di, kao i smrt princeze Margaret i ono što se desilo posle.

Pogledajte trejler:

Ljubitelji serije iznenađeni: Ova glumica će igrati Lejdi Di u novoj sezoni “Krune”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar