KRILA ISTINU

TRAGIČNA sudbina lepe Mirjane iz filma Ljubavni život Budimira Trajkovića: PREMINULA od opake bolesti

Predviđali su joj sjajnu karijeru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ St-Al

Popularni film “Ljubavni život Budimira Trajkovića” mnogi obožavaju, a prelepu plavokosu Mirjanu u koju je Budimir bio ludo zaljubljen, igrala je glumica Marina Nemet.

Foto: Youtube/Printscreen/
St-Al

Marina je tada imala samo 17 godina i svi su joj predviđali sjajnu karijeru. Kako je i sama svojevremeno priznala, kada je dobila taj scenario u ruke, mislila je da će gluma biti samo prolazna avantura. Ipak, sudbina je htela da na tom pozivu ostane do kraja života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog njenog talenta i lepote angažovali su je na mnogim projektima, a onda se u jednom trenutku život nemilosrdno poigrao sa njom.

Naša glumica na VRHUNCU karijere je u strašnoj nezgodi ostala PARALIZOVANA, a sada pomaže drugima (FOTO)

Naime, sredinom 2010. godine je slučajno, na rutinskom pregledu, saznala da boluje od zloćudnog tumora. Lekari nisu imali dobre prognoze, ali je ubrzo usledila operacija i borba za život. Kroz sve ovo Marina je prolazila u tajnosti, ne želeći da se o njenoj bolesti preterano priča.

Ipak, vest o glumičinoj bolesti pročula se kada su lekari njenoj porodici saopštili da je Nemetova legla u bolničku postelju. Karcinom dojke prouzrokovao je jake glavobolje, što je za rezultat imalo slabost, mučnine i jake bljeskove ispred očiju. Tada se lekarima javila za pomoć.

Sećate li se plavuše iz BB šoua? ĆERKA je našeg slavnog glumca kome je život promenila TRAGEDIJA!

Nakon što je napustila bolnicu, njene koleginice iz pozorišta odigrale su predstavu “Tartuffe” i sav novac od prodaje karata dale su joj za lečenje. Ona je došla na predstavu kako bi se zahvalila koleginicama za taj čin i to je ujedno i bilo njeno poslednje pojavljivanje u javnosti. Bitku sa karcinomom izgubila je u 50. godini života, 11. decembra 2010. godine.

Nakon velike uloge koju je imala u filmu “Ljubavni život Budimira trajkovića”, Marina je napravila veliku pauzu u karijeri i nije glumila više od 10 godina. Onda se, ipak, sa skoro 30 godina vratila glumi.

Potres mozga, polomljeni vilica i zubi: Ćerka Radmile Živković ponovo glumi, a prošla je kroz PRAVI PAKAO

Kada su je jednom prilikom novinari upitali da li je zadovoljna ulogama koje je dobijala, iskreno je rekla da nije.

“Nisam. Kada je film u pitanju, ja se ne zadovoljavam da igram samo žene – objekte. Želim da tumačim kompletne osobe, ženske likove. Likove koji po svojoj koncepciji idu u dubinu. Žena se na našem filmu većinom iskorišćava kao objekat. Nema pravih ženskih likova”, rekla je ona svojevremeno, a preneli su domaći mediji.

POTRESNA scena iz filma Lepa sela lepo gore obeležila joj je karijeru, a PREMINULA je na vrhuncu slave

Sa samo 25 godina diplomirala je na Akademiji dramskih umetnosti u Zagrebu, a na trećoj godini studija udala se za Slavka Brankova sa kojim je dobila ćerku Tenu.

Od Slavka se razvela 2004. godine, a dve godine kasnije on je preminuo u 55. godini života. Njihova ćerka tada je imala samo 12 godina.

M.M./B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar