PREDVIĐALI JOJ USPEH

Sećate li se plavuše iz BB šoua? ĆERKA je našeg slavnog glumca kome je život promenila TRAGEDIJA!

Njenom ocu nudili su ulogu Don Vita Korleonea!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen/ BorisBizeticDotCom

Svi koji su voleli da gledaju humoristički program Borisa Bizetića, “BB Show”, odlično u znali sve junake koji su u njemu učestvovali.

Ćerka Aleksandra Berčeka bila je udata za POZNATOG muzičara, a roditelji joj NISU bili na svadbi!

Jedna od omiljenih svakako je bila i čuvena plavuša koju je glumila glumica Ksenija Janićijević, koja je u šou došla kao sestra od tetke Borisa Bizetića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/ BorisBizeticDotCom

Osim što je glumila plavušu, u istom šou programu Ksenija je glumila i Zorku i Petkanu, te smo je gledali u svakoj epizodi. Ipak, ono što malo ljudi zna o njoj jeste to da je ona ćerka poznatog glumca.

Potres mozga, polomljeni vilica i zubi: Ćerka Radmile Živković ponovo glumi, a prošla je kroz PRAVI PAKAO

U pitanju je Jovan Janićijević Burduš, od kog je Ksenija i nasledila talenat za glumu. Ona se na televiziji prvi put pojavila u filmu “Sekula i njegove žene”, u kom je glumila upravo uz svog oca, a glumila je njegovu ćerku.

Kasnije smo imali priliku da je viđamo u serijama “Zvezdara” i “Seljaci” u kojima je imala manje uloge, ali nije uspela da ostvari značajniju glumačku karijeru.

fOTO: Facebook/Printscreen/ Doris Bizetić – Nygrin

Sa druge strane, njen otac iza sebe ima brojne važne uloge, a svojevremeno mu je, dok je boravio u Los Anđelesu, ponuđena uloga čuvenog Don Vita Korleonea u filmu “Kum”. Jedini uslov za to bio je da Janićijević nauči engleski jezik, ali na kraju je ipak odlučeno da svi glumci budu Amerikanci, te legendarni Burduš nije zaigrao u ovom kultnom ostvarenju.

Život mu se iz korena promeno nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov suvozač. Uzrok je bila njegova nepažnja, a kaznu od godinu dana zatvora odslužio je u Zabeli.

Foto: Youtube/ Printscreen/
Nikola Zivkovic

Nakon odsluženja kazne nastavio je da niže uspehe na filmskom platnu. Nadimak mu je ostao nakon što je odigrao simpatičnog romskog kontrabasistu i tako je stekao popularnost na teritoriji čitave bivše Jugoslavije.

Ćerku Anice Dobre gledali ste u nekoliko POPULARNIH serija: Od majke je NASLEDILA lepotu i talenat (FOTO)

Neki od filmova u kojima je glumio jesu: “Sekula i njegove žene”, “Sulude godine”, “Moljac”, “I Bog stvori kafansku pevačicu”, “Valter brani Sarajevo” i mnogi drugi.

Jovan je umro u Beogradu u 61. godini života i sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar