OSULA PALJBU

Andreana Čekić ZARATILA sa pola estrade: Ona mi se nije mešala u odluke, a onda je pala pod NJIHOV uticaj

Prekida kontakte sa svima redom...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Kobra

Pevačica Andreana Čekić u poslednje vreme zaratila je sa mnogim kolegama sa estrade, od kojih je sa nekima bila veoma bliska.

RAT se nastavlja: Nakon što joj je Ana odbrusila, Andreana je DOKRAJČILA u nekoliko poteza! (FOTO)

Poslednji u nizu sa kojima je Andreana prekinula kontakt jesu folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prestali smo da se viđamo preterano. Voleli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas”, ispričala je pevačica u emisiji “Grand magazin”.

ŠOK! Andreana Čekić tvrdi: Ana Sević mi je upala u stan i POBACALA SLIKE sa Markom!

Ona je prekinula kontakt i sa nekadašnjom kumom, Anom Sević, za koju tvrdi kako joj je pobacala sve privatne fotografije iz stana.

“Neki od tih prijatelja su imali ključ od mog stana. Imala sam apsolutno poverenje, mislim da ni u koga nisam imala poverenje kao u te ljude. To ne samo da boli, nego te toliko šokira da počneš da preispituješ sebe deset godina unazad. Ulazili u stan dok sam bila u Americi i ja sam to dozvolila da provere da li je sve OK, jer sam dugo bila odsutna… Ali sam doživela da su bacili slike moje i Markove, meni to ne bi na pamet palo! Nisam Anu pitala što je bacila moje slike. Ništa… Bila sam u emotivnom rastrojstvu i jako umorna. Imala sam samo dan da se spremim. Doduše, sa Anom nisam nikad imala te neke najprivatnije teme. Čak i kada su ona i Darko počeli da se razilaze, ja sam to saznala među poslednjima”, ispričala je pevačica svojevremeno za Skandal.

Foto: Screenshot Instagram

Tada je šokirala priznanjem i o tome da ne govori ni sa Slađom Alegro.

Sa Anom Sević se nisam srela nakon incidenta, sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni. Sa mnom je progovorila možda 15 reči, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?! Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali pre toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni mešala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj”, rekla je tada Andreana misleći na to što ni Sevićeva ni Slađa nisu podržale njenu vezu sa Markom Miloševićem.

Andreana uputila JAVNU PRETNJU bivšim saradnicima: Preko glave mi je, dosta sam ćutala! (VIDEO)

Pre par meseci nastala je i žešća prepirka između nje i starlete Ane Korać, koju je Čekićeva isprozivala zbog toga što je snimila pesmu.

“Poštovane elitne prostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija postane hirurg? Ne ide”, napisala je tada pevačica na društvenoj mreži, naglašavajući da misli konkretno na Anu Korać.

Možda najveći šok za sve jeste bilo njeno priznanje da se posvađala i sa svojim kompozitorom Sašom Lazićem i pevačem Emirom Đulovićem, sa kojim je snimila hit duet “Cipele”. Ona je o tome iznela javno obaveštenje, navodeći sve detalje svađe.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Skandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar