Andreana uputila JAVNU PRETNJU bivšim saradnicima: Preko glave mi je, dosta sam ćutala! (VIDEO)

Čekićeva ih je još jednom opomenula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

U sinoćnoj epizodi emisije “Amidži šou” Andreana Čekić otkrila je, dok je odgovarala na pitanja sa Instagrama, zbog čega je u lošim odnosima sa Emirom Đulovićem, s kojim je otpevala “Cipele”.

Iako je već detaljno pričala o svemu ovome, odgovorila je na ovo pitanje još jednom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Screenshot Instagram

“Oooo… Pa… Hajde, ovako… Saša Lazić, koji je kompozitor pesme ‘Cipele’, smatra da mu nešto dugujem, a ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali ‘Cipele’, Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu ‘Cipele’ na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko meseci Saša tražio sve pare od pregleda. Ja sam rekla: ‘Drugaru, obrati se kome treba, ako misliš da ti nešto pripada’. Jedan veliki pozdrav za njih i zamoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama kao što su da hoću da se vratim bivšem mužu. Smešni ste! Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo”, rekla je Andreana.

Foto: Screenshot Youtube

Andreana je zatim istakla i da se razvela od svog supruga, kao i da se njen dečko Marko Milošević razveo od svoje supruge.

“Razvela sam se i Marko se razveo, samo da kažem. Možete prestati da pišete da smo oženjeni i udati. Vereni smo”, dodala je Andreana.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar