Koliko puta ću do VRHUNCA? Šta ako mi se zaglavi? Prodavačica “onih” IGRAČAKA otkrila šta je kupci pitaju

Najviše joj se sviđa kada je uživo zapitkuju, jer im tada vidi izraze lica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Diario de Cuyo

Kompanija LELO se dugo godina uspešno bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom igračaka za seks.

Usrećila je ne samo pojedince, već i mnoge parove željne promene u intimnim životima.

Stela, jedna od prodavačica u LELO radnji u Velikoj Britaniji, istakla je da su mnogi ljudi na početku nesigurni oko toga šta bi da kupe i da li će im se dopasti, pa joj postavljaju najneverovatnija pitanja koja sama, kako kaže “ni za 3 života” ne bi mogla da smisli.

“Najluđe mi je što svaka osoba koja krene da postavlja pitanje razmišlja u tom trenutku da je verovatno prva koja će ga tako formulisati, što nije naravno tačno. Mnogo sam fascinantnih i nezaboravnih pitanja čula dosad. Imali smo na primer muževe koji su za vibratore mislili da su masažeri, pa su nas zvali da pitaju kako oni da ih koriste. Jedan čovek žalio se da mu pas stalno koristi dildo”, priča Stela i smeje se.

“Morala sam da nabavim DVA DILDA! MASTURBIRALA sam kao luda”: Žene OTKRILE ono što zanima sve MUŠKARCE

Žene uglavnom postavljaju jako slična pitanja, a mnoge je zanimalo da im prodavačica kaže koliko će tačno puta u roku od sat vremena doživeti vrhunac sa nekom igračkom.

“Neke su pitale i može li se vibrator zaglaviti ako se previše gurne unutra. Jedna se toliko uplašila da će se navući na tu igračku, da je na kraju odustala od kupovine. Momci kada kupuju za devojke uvek pitaju koliki treba da bude vibrator i često naručuju ogromne govoreći čak da su po uzoru na njihove polne organe. Jedna gospođa žalila se da u igračkama postoje uređaji za prisluškivanje, dok je bilo i onih koji su pokušali da igračke koriste za druge stvari po kući, pa kad ih pokvare, pokušaju da nam pokvarene vrate”, kaže Stela.

Lekari i sestre dobili 1.000 vibratora i seks-igračaka da lakše prebrode smene (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar