“Morala sam da nabavim DVA DILDA! MASTURBIRALA sam kao luda”: Žene OTKRILE ono što zanima sve MUŠKARCE

Konačno progovorile

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Kada imamo partnere – lako je, ali šta ako smo same, ili u nestabilnim vezama?

Šta kada dođe period apstinencije i koliko dugo on može da potraje?

Elite Daily je pitao pet žena koliko najduže nisu imale seks i kako su prebrodile taj period.

Foto/Pixabay.com

“Moj najduži period bez seksa je trajao oko šest meseci, dok sam radila kao dadilja u jednoj porodici u Francuskoj. Živela sam na prilično zabačenom mestu, u selu, pa kontakt sa drugim ljudima mojih godina – na romantičan ili bilo koji drugi način – nije postojao. Definitivno mi je nedostajalo druženje sa ljudima više nego sam seks, ali sam oba nedostatka prebrodila prekomernim jedenjem hleba, putera i sira, kao i čitanjem (ili pokušavanjem čitanja) gomile knjiga na francuskom.”

– Sofi, 25

Foto/Pixabay.com

“Mesec i po. Imala sam dva staklena dilda. Svaki je imao oko 15 cm. Nakon oko, otprilike, nedelju dana, imala sam dve staklene čačkalice. Napravila sam žuljeve na rukama. Šala, naravno, ali masturbirala sam kao nenormalna…

Mrzela sam dejtove… zbog same pomisli na njih bih, maltene, dobila čir, pa sam ostajala kod kuće i često plakala.

Najbolja drugarica mi je dala broj svog prijatelja i neko vreme smo se dopisivali. Pozvala sam ga na večeru i to je bilo to. “Suvi period” je postao dug i mokar.”

– CrazyIrina, 27

Foto/Pixabay.com

“Mislim da je moja najduža apstinencija trajala oko godinu i po dana. Bila sam izuzetno zauzeta i previše zaokupljena da bih se usresredila na muškarce. Razmišljala sam o svojoj karijeri, a ne o nedostatku ljubavi, ha. Ali sam mnogo brinula o sebi.”

– Kristen, 23

seks, par, ljubav, preljuba
Foto: Pixabay

“Najduži period bez seksa je trajao oko osam – devet meseci. Završio se samo zato što je moj stari prijatelj sa povlasticama raskinuo sa svojom devojkom, pa smo ponovo počeli da upražnjavamo seks. U međuvremenu sam pronašla svog novog prijatelja za maženje, ali on nije bio (i još uvek nije) zainteresiran za odnose.

Osim toga, imala sam nekoliko pauza po tri-četiri meseca, što se obično poklapa sa činjenicom da mi nije stalo da pronađem nekoga ili imam druge stvari na koje se fokusiram.”

– forestlady, 33

Foto/Pixbay.com

“Najduža pauza mi je ova sada – oko godinu dana. Nije mi prijatno da spavam sa nekim nakon duge veze iz koje sam izašla. Bila sam na mnogo dejtova i ljubila se sa ljudima, ali jednostavno mi još uvek nije prijatno da imam seks sa bilo kim.”

– Ana, 24

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Ispovest muškarca sa MALIM PENISOM: Nikad nisam imao devojku i gledam PONIŽAVAJUĆE PORNIĆE

Seks radnici priznali: Kršili smo izolaciju zbog PROSTITUCIJE



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar