Penzionerka (79) otkrila: Na ljubavnom životu mi zavide i mnogo MLAĐI

Poznaju se dugih 15 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Znamo da život piše romane.

A nekada napiše i neki seksi roman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I to u poznim godinama.

Jedna penzionerka je odlučila da svoju priču podeli sa svima, jer, kako tvrdi, ima 70 godina i u potpunosti uživa u seksu.

“Ja sam već 10 godina bila udovica kada smo se upoznali. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezu i nisam bila zainteresovana za seks. Poznavali smo se dugih 15 godina, ali tek kada smo počeli da razgovaramo o smislu života, stvorila se nova intimnost”, opisala je ova žena početak njihove romanse. Kako kaže, odavno je prihvatila da fizički nije u formi za seks i zato je jako bila iznenađena načinom na koji je njeno telo reagovalo na zagrljaje i potpuno nevine poljupce.

Foto: Freepik/freepik

“To nije bio pun snošaj na početku. Vremenom smo shvatili da se stvari postepeno menjaju. Povećano je samopouzdanje, pažnja i poverenje, a sve to je rezultiralo punijim iskustvom. Nemam potrebu da se uklapam u razne ideje kako bi seksualna veza trebalo da izgleda. Dovoljno je davanje i dobijanje zadovoljstva i ljubavi”, rekla je ova penzionerka i dodala da joj na seksualnom životu zavide i mnogo mlađi ljudi.

Kako tvrdi, da joj je neko sa 30 godina rekao da će sa 70 uživati u seksu i to bez pomagala, ne bi verovala, a verovatno bi bila i zgađena.

Foto: Freepik/freepik

“Seks je kao fino vino – sazreva s godinama. Negde usput sam se čak i zaljubila”, dodala je.



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar