Ana ima neviđen FETIŠ, uzbudi se odmah: Muškarci se prvo NAJEŽE kad vide šta je, a onda joj ispune želju

U trenutku im presedne život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/dark_angel5739

Koliko ljudi na planeti, toliko i ćudi, a neki bi na ovo dodali i  – toliko i fetiša.

Zaista, jako je teško nabrojati kakvi sve fetiši postoje koji daju ljudima neslućene seksualne stimulanse i to obično kad nešto klasično ili “normalno” više ne pali.

Ruskinja Antonina Ana Zubkova (34) podelila je sa čitaocima jednog foruma svoje iskustvo koje je neobično, ali je nju usrećilo.

Ana je od 15. godine seksualno aktivna. Međutim, nikada nije mogla da se tek tako uzbudi sve dok nije otkrila da je pale – pauci. I to ne na bilo kom mestu, već na telu muškaraca, prenosi mk.ru.

Mislila je da umišlja, ali kada je u jednom filmu videla kako po golom muškarcu ide pauk dok on spava, Ana je doživela dotad najsnažnije seksualno uzbuđenje i za manje od minuta postigla je orgazam.

Anin čudan poriv u krevetu iznenadio je sve momke, Foto: Instagram/dark_angel5793

Predložila je svom partneru da kupe nekog bezopasnog pauka i da probaju s tim, ali on na početku nije hteo.

“Kada sam ga na kraju ‘slomila’ nije mu bilo nimalo prijatno. Ja sam, s druge strane, bila toliko uzbuđena da sam mogla i bez odnosa da dođem do vrhunca. Posle toga smo spavali i rekao mi je da sam bila ‘divlja’ u krevetu. Tako je to počelo. Obično posle prvog susreta i seksa požele da odu od mene, zbog pauka, ali kada se sete kako nam je zaista bilo u sobi, sutradan jedva čekaju da me vide ponovo. Znaju da jedan insekt nije ništa naspram onog što zaista dožive”, dodaje Ana.

Došla je do toga da je poželela da kupi i tarantulu, a onda je čula da su one malkice opasnije od običnih pauka pa je odustala.

GRUDI joj uništile život: Muž zbog OVE ženine slike podneo zahtev za razvod i šutnuo je na ulicu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar