Žena koju domaća publika obožava: Stiže nastavak knjige “Mlađa”

Pratiće život starije Lajze koja je napisala roman o svojim avanturama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Serija “Mlađa” je stekla veliku popularnost u Srbiji, a među domaćom publikom je popularna i knjiga po kojoj je serija pisana.

Gledaoce je očarala priča o četrdesetogodišnjoj Lizi koja zbog nesporazuma mora da se pretvara da ima 26 godine. Ubrzo shvata da mnoge prilike i poslove dobija zato što ljudi misle da je mnogo mlađa nego što jeste, i uspeva da iskoristi tu priliku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubitelji serije “Mlađa” ostali su ovog leta uskraćeni za 7. sezonu, koja još nije ni počela da se snima. No, čekanje bi uskoro moglo da im prekrati “Starija” – nastavak knjige Pamele Redmond Satran.

Napisao je “Kamile su debele” i postao HEROJ! Velika ispovest Uroša Petrovića koju morate pročitati

Tačno 15 godina nakon što je prva knjiga objavljena na engleskom jeziku, i pet godina od početka serije, autorka Pamela Radmond Satran odlučila je da izda nastavak. Nadamo se da će nastavak uskoro biti preveden i na srpski jezik.

Bizarne činjenice o Agati Kristi: Jednom je nestala, a za njom je tragao autor Šerloka Holmsa

U novoj knjizi, pedesetgodišnja Lajza je upravo objavila svoj roman-ispovest (takođe naslovljen “Mlađa”), o svom društenom eksperimentu i propaloj vezi sa Džošom. Njen prijatelj iz Los Anđelesa želi da njenu knjigu pretvori u seriju i za to mu treba Lajzina pomoć. Lajzi, ipak, nije svejedno – mnogo toga ostaje za njom u Njujorku.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar