JEZIVO

“Uzalud sam je zvala, ona je već bila MRTVA”: Smiljanina majka neutešna posle smrti trudnice

Majku stradale trudnice, Nedeljku M. novinari su zatekli u suzama dok u naručju drži sliku mezimice i steže je, znajući da ćerku viće nikada neće moći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Smiljana T. Foto: printscreen/facebook

U Sremu i Mačvi zavladala je neopisiva tuga u porodicama M.i G. otkad su čuli da su knjigovođa Smiljana T.(35) i njen kolega iz firme Predrag G. (42) poginuli na službenom putu u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje.

Dok obavljaju pipreme za sahranu dvoje mladih ljudi, njihovi najmiliji suočavaju se s ogromnim bolom zbog preranog gubitka i čekaju da njihova tela stignu sa obdukcije iz Beograda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majku stradale trudnice, Nedeljku M. novinari su zatekli u suzama dok u naručju drži sliku mezimice i steže je, znajući da ćerku viće nikada neće moći.

– O, bože, što ja nisam otišla, nego moje mirno, pametno, staloženo i razumno čedo, koje je u sebi nosilo život i radovalo se budućem životu. Trebalo je da za nedelju dana ode na trudničko, a da je Darko, njen verenik, zameni na poslu, koji se ispostavio kao koban po nju. Stradala je, a majka je uzalud zvala na telefon – jecajući priča Nedeljka.

Posle razvoda je trebalo da ima PRVO DETE! Komšije skrhane nakon nesreće u kojoj je poginula trudnica

– Zanemeli smo od šoka jer smo doživeli dupli gubitak. Darko je ostao bez žene i nerođene ćerke, koju je za nekoliko meseci trebalo da ljuljamo – uznemireno je rekla nesuđena svekrva stradale trudnice, dok verenik nije bio u stanju da bilo šta kaže, osim da čeka na preuzimanje tela žene koju je voleo.

U rodnom selu Predraga G., u Mačvanskom Pričinoviću, njegova porodična kuća zvrji prazna, dok komšije i brojni rošaci iščekuju dopremanje njegovog tela po koje je otišao njegov otac Laja. Predragova sestra kaže da još nije svesna da nema više brata, s kojim je živela u Sremskoj Mitrovici otkad su se pre više od decenije odselili iz sela od oca i majke, koja je u međuvremenu preminula.

“Ćao, srećno! Ode svojim putem”: Jezive reči oca trudnice koja je poginula na Dobanovačkom putu (VIDEO)

Upitana da li im je saučešće izjavio vozač K. S., Predragova sestra je zavrtela glavom i rekla:

– Ne bih volela da ga ikada u životu čujem.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar