Majka pronašla kutiju prezervativa u kući, a onda uhvatila sina sa UJNOM! Prava istina ju je dotukla

Reakcija njenog brata najviše ju je povredila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Counselling

Kada je čisteći kuću u sobi 18-godišnjeg sina ispod kreveta pronašla otvorenu kutiju sa prezervativima, jedna majka (44) priznala je u ispovesti na portalu Cafemom da se osećala čudno.

Kako je oduvek bila realna i na zemlji, shvatila je da je sin ipak u periodu života kada su te stvari već normalne. Ipak, ono što je usledilo dalje sa otkrićima u kući prevrnulo joj je život naopačke.

Pokušala je da od sina sazna da li se zaljubio i ima li devojku, međutim on nije hteo da se otvara. Ali nije ni izlazio previše iz kuće. Pored njih dvoje, dve ćerke i od 13 i 16 godina i muža, u drugom delu kuće živeli su i njen rođeni brat (37) sa ženom (34).

“Jednog popodneva, dok sam usisavala, setila sam se da mi nešto treba Džen (bratovljeva supruga). Otišla sam u drugi deo kuće kod njih a tamo sam je zatekla s mojim sinom. Sedeli su na sofi i milovali se. Poludela sam. Prvo su rekli da su se samo masirali, a onda mi je ona otkrila pravu istinu. Već godinu i po dana imaju seks! Nisam znala šta da radim. Zaplakala sam od muke. Čak 18 meseci spava sa ujnom, kako je to mogao da uradi svom rođenom ujaku? Morala sam nekako da kažem bratu, ako već neće oni”, napisala je majka koja je želela da sačuva anonimnost dodajući samo da je iz Minesote.

Pokušala je da od ćerki sazna znaju li bar one za ovu neverovatnu aferu, ali delovalo joj je da niko zaista nema blage veze o tome. Kako su godinu i po dana spavali a da niko nije primetio, pitala se majka.

Dok je pokušavala da dođe do odgovora kako da reši ovaj skandal, majka je zamolila druge na forumu Cafemom da joj pomognu.

U najvećem broju komentara ljudi su joj pisali da prvo treba svom mužu da ispriča sve, a onda i bratu. Tek na kraju mora da popriča sa sinom kao i da mu nađe adekvatnog terapeuta koji bi mu objasnio da je to što radi potpuno pogrešno.

Na kraju je to i uradila. Prvo je sve otkrila suprugu, a onda i bratu. Obojica su doživeli “nervni slom”, brat je bio besan kao nikad pre u životu.

Prvo što je rekao je da će da se odseli iz zajedničke kuće, a onda će da vidi hoće li se razvoditi. Za svoju sestru i njenu porodicu više neće da čuje, što je ženu najviše povredilo jer je ona u celoj priči bila najmanje kriva.

Jedini savršeni zločin u istoriji: Svi su verovali da je UBILA RODITELJE, a niko nije mogao to da dokaže



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ne turaj nos gde mu mesto nije. Dobro je da nije otisla na nacionalni dnevnik da i tamo objavi svoje otkrice. To se tako ne radi. Sada zanji sto si sejala.

    Odgovori
  2. Ne kapiram šta je tu toliko šokantno. Pa nije u pitanju incest, ujna i sestrić nisu krvno srodstvo. A ni razlika u godinama nije velika, svega 16 godina. Eh, da sam ja imao takvu ujnu, gde bi mi kraj bio ...

    Odgovori

Ostavite komentar