“Žena mi je zatrudnela zbog mačka!”: Muškarac u šoku, ovo se NIKOM pre nije dogodilo

Čitaoci nisu mogli da veruju šta mu se desilo

Foto: Pixabay/Fotorech

Muž i žena planirali su da prošire porodicu, ali zbog raznoraznih usputnih poteškoća odlučili su da za to sačekaju godinu, najviše dve.

Međutim, njihov mačak u kući imao je drugačije planove.

Prva trudnoća bila je teška a sinčić je poranio s dolaskom na svet čak dva meseca. Zbog toga je na rođenju bio težak samo dva kilograma i 100 grama. Na sreću, brzo je porastao i sada je zdrav sit i srećan dečačić.

Zbog toga su muž i žena odlučili da sačekaju, ali za to su ipak morali da pitaju i mačku.

“Naš mačak je zli genije. Zaista mislim da se radi o prokletniku koji je pametniji od nas, a jedva da ima godinu dana. Svuda se meša, sve voli da vidi, u svakoj čorbi je mirođija. Kako smo ga usvojili tako su po kući počele da mi se dešavaju čudne stvari. Ujutro bi sva vrata u kuhinji od elemenata bila otvorena, čudni zvuci bi se širili kućom. Kao da je duh. A onda je pronašao moju kutiju s kondomima”, piše anonimni muž na Redditu.

Kad je pronašao kondome, samo ih je probušio jedan po jedan, Foto: Pixabay/Pexels

Kako se dočepao kondoma niko ne zna, ali uredno ih je sve vratio u veliku kutiju. Tu se pojavio neverovatan problem. Mačak je izgleda kandžicama probušio kondome!

“Imali smo dva seksualna odnosa i posle nekoliko nedelja, supruga je počela da se žali na mučninu i bolove. Pomislio sam da su isti simptomi kao kod prve trudnoće, ali ništa mi nije bilo jasno. Pa, koristili smo zaštitu! A onda mi je kliknulo. Samo što se oboje nismo onesvestili. Mačak je probušio kondome. Jedva čekam da sada ćerkici ispričam kad se rodi i poraste kako je došla na svet. Mada će i sin ostati zbunjen”, napisao je muškarac.

Užas kakvog nema: Razočarani roditelji ostavili bebu na đubrištu jer NIJE dečak (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar