Gost restorana je pljesnuo po zadnjici: Rešila da ga nauči pameti i totalno mu UNIŠTILA život

Menadžerka mesta nije želela da je muškarci tretiraju na ovakav način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/annabel bassil

Britanka Anabel Bejsil (22) oduvek je gledala da prema svima bude korektna kao i da na poslu sa svima bude u dobrim odnosima.

Kako se oduvek grozila muškaraca koji koriste svaku priliku da pokažu dominaciju prema ženama, jedino tu joj je uvek bio “kratak fitilj”.

A upravo jedan takav događaj promenio je život, ne samo Anabel nego i njenom šefu na poslu.

Ova konobarica jednog popodneva stajala je kod jednog stola slušajući mušterije šta žele kada je jedan od gostiju prošao pored nje i šljepnuo je po zadnjici.

Anabel to nije prijalo te ga je potom pitala zašto je to uradio, na šta je on odgovorio da je to OK jer je on “otac dvoje dece”.

Njoj to nije bilo u redu jer je i nekoliko dana pre toga primetila da je čudno, provokativno gleda, te je dala otkaz i tužila gosta za seksualno uznemiravanje.

Šefu se to nije dopalo jer nije želeo publicitet a i ostao je bez najbolje radnice te je preklinjao Anabel da se vrati, ali ona nije htela.

Gost restorana brzom brzinom proglašen je krivim. Gore od toga po njega, za slučaj je saznala njegova žena od koje se upravo razvodi i kojoj je cilj da ga u potpunosti uništi.

“Ja zaista ne vidim šta sam to tako strašno uradio. Izvinio sam se devojci, bio sam srećan što je moj tim te večeri pobedio, slušao sam utakmicu na radiju. U ekstazi sam je pljesnuo a oni su me izbacili iz restorana zbog toga. Uništila mi je život, zar vam se ne čini da je ova presuda prestroga”, pitao je čovek sudiju nakon presude.

Anabel je ponosna što je ovo uradila. U međuvremenu se vratila na stari posao, a i pročulo se šta je uradila pa je njeno ime postalo daleko značajnije u krugu žena.

Igor uhapšen zbog ovog snimka: Uhvatio tek rođenu bebu i MUČIO je pred ženom! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar