Pijani ujak silovao dečaka na livadi, pa tvrdio da se ničeg ne seća: Detalji užasa kod Sremskih Karlovaca

Devetogodišnjak je posle nemilog događaja odmah legao da spava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ Jochen Tack / Alamy

Žitelju Sremskih Karlovaca A. P. (30), policija je u juče ujutru stavila lisice na ruke i uhapsila ga pod sumnjom da je silovao devetogodišnjeg dečaka iz naselja Doka-Čerat. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Ovaj tridesetogodišnjak, inače ujak seksualno zlostavljanog mališana, kojeg je odveo na rođendansku proslavu, uhapšen je desetak dana posle nemilog događaja, a nakon dobijenih rezultata DNK analiza rađenih prethodnih dana, a koje su, kako nezvanično saznajemo, potvrdile da je on napastvovao malog rođaka.

“Na proslavi je bilo dosta gostiju, obavljen je razgovor sa više njih, a uzeti su im brisevi za DNK analizu, kao i delovi odeće”, saznajemo nezvanično od izvora iz istrage. – Na osnovu tih nalaza, uhapšen je A. P. i osumnjičen za silovanje.

Prilikom privođenja, A. P. je kako saznajemo, tvrdio da se ne seća šta se te večeri, odnosno u noći između 14. i 15. juna dešavalo na rođendanskom slavlju u sremskokarlovačkom naselju Čerat, na koje je sa sobom poveo i devetogodišnjaka, jer je bio pijan. Sve se, navodno, dogodilo prilikom povratka ujaka i mališana kući sa slavlja, na kojem su ostali do ranih jutarnjih sati.

Rođak je, navodno, dečaka, koji inače ima blaži oblik invaliditeta i otežano govori zbog problema sa sluhom, na putu do kuće nosio na rukama, jer mališanu nije bilo dobro. Onda je, kako saznajemo, dok su prelazili preko jedne livade, mališana spustio na travu i napastvovao, posle čega ga je odveo kući roditeljima.

Devetogodišnjak je posle nemilog događaja odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta. Roditeljima je rekao da ga jako boli stomak, pa su ga odveli na lekarski pregled na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan, te je slučaj odmah prijavljen policiji. Iako otežano govori, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz inspektorima u prisustvu roditelja i predstavnika Centra za socijalni rad.

Uhapšen osumnjičeni za NAPASTVOVANJE DEČAKA u Sremskim Karlovcima

Posle zalečenih povreda u Dečjoj bolnici, devetogodišnjaka je, kako saznajemo, preuzeo Centar za socijalni rad. Mališan je najpre bio smešten u Sigurnu dečju kuću, a zatim u hraniteljsku porodicu, koja je prošla specijalizaovanu obuku za brigu o deci sa invaliditetom.

U hraniteljskoj porodici se trenutno nalazi i njegova starija sestra, a to je učinjeno, kako saznajemo, zbog loših porodičnih odnosa.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar