Policajke bile zaljubljene u ISTOG kolegu, a onda se dogodilo ubistvo! Istraga je otkrila užasnu tajnu

Jedna od njih (ne)svesno je zapucala i napravila haos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/cocoparisienne

Zvuči kao holivudski triler sa elementima bizarne romanse, ali tako nešto se u suštini i dogodilo u američkoj državi Alabama.

Detektiv Alfreda Fluker (39) nalazi se u pritvoru nakon što je pronađena na mestu zločina u gradu Birmingemu. Ona je uhapšena pod pretpostavkom da je ubila jednu koleginicu iz policijske stanice zbog bizarnog ljubavnog trougla.

Policajci su prošlog petka dobili poziv građana da se u parku u centru grada zapucalo. Nakon što su došli, na zemlji je pronađena povređena Kaniša Nikol Fuler, dok je u policijskom džipu pored sedela Alfreda.

Nije poznato da li je Flukerova pozvala kolege, ali Kaniša je na putu do bolnice izdahnula, dok je Alfreda privedena. U izjavi za medije, rečeno je da je najverovatnije reč o privatnom obračunu sa smrtnim ishodom.

Detektivka Alfreda Fluker nije mogla da podnese vezu dvoje kolega, Foto: Facebook printscreen/Alfreda Fluker

Šef stanice nije želeo da imenuje kolegu koji se sumnjiči da je bio deo ljubavnog trougla, ali svakako je rekao da je ovde došlo do svađe žena oko njega.

Alfreda, koja se sumnjiči da je ubila Kanišu, bila je neko vreme u vezi sa kolegom. Oni su prekinuli, pa je u priču uletela njena koleginica i prijateljica Kaniša.

Kako mediji u Birmingemu pišu, Alfreda je najverovatnije bila ljubomorna i pravila im je scene preteći Kaniši da će je ubiti ako nastavi da se viđa sa istim čovekom.

Motiv ubistva najverovatnije je saznanje Alfrede da je Kaniša zatrudnela s njim u vreme kada se ona osvestila i shvatila da ga i dalje voli.

“Njoj je izgleda pao mrak na oči i želela je da prekine tu vezu po svaku cenu. Po cenu ubistva”, tvrdi izvor iz policije koji je izgleda bio blizak ljubavnom trouglu.

Majka ćerku svaki dan LIŽE i masira: Perverzan odnos izluđuje muškarce, evo ŠTA traže od njih (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar