Majka ćerku svaki dan LIŽE i masira: Perverzan odnos izluđuje muškarce, evo ŠTA traže od njih (FOTO)

Žene tvrde da imaju neraskidivu vezu i da su demonstrirale šta je prava ljubav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/TLC

Marsija (68) i Alena (21) insistiraju da ih publika ne gleda kroz nekakvu incestuoznu prizmu jer njih dve nemaju seksualne sklonosti jedna prema drugoj.

Majka i ćerka tvrde da nikada nisu vodile ljubav jedna s drugom, ali zato se, što zbunjuje sve, svaki dan masiraju i stalno – ližu.

Iz nekog razloga ponašaju se kao kučići te svoju naklonost i ljubav prikazuju kroz pseće lizanje. Doktori redom tvrde da imaju poremećenu seksualnost, dok one kažu da su savršeno normalne jer u potrebi da se stalno masiraju ne vide ništa “iščašeno”.

“Imamo neraskidivu vezu. To što me majka svaki dan liže i masira pokazuje mi koliko me voli, kao keruša što voli štence. Ona brine o meni”, kaže ćerka Alena u emisiji “sMothered” na kanalu TLC.

Još jednu rutinu zadržale su od njenog detinjstva. Majka Marsija voli da oko kuće juri Alenu što je nešto što takođe rade psi.

Na kraju dolazi i pitanje kako muškarci u njihovim životima reaguju na ovaj uvrnut odnos?

“Uglavnom beže jer misle da imamo incest u kući što nije tačno. Bilo je i onih napaljenih, koji su tražili da nas gledaju gole dok se ližemo i masiramo, ali te smo oduvali iz naših života. Mi smo samo dve kuce koje iskazuju ljubav kroz lizanje. Ko to shvati na naš način – dobrodošao je”, kaže majka Marsija.

Majka sinu najlepši dan života pretvorila u PAKAO: Usred venčanja priletela mladoj i rekla ovo (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar