Policajac pratio devojku, pa je startovao porukom! Šokirala se, a onda je žestoko kažnjen (FOTO)

NIje mogla da veruje kada je shvatila ko je muva na Fejsbuku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Emily Hackler

Policajac Glen Glos iz Rosforda suspendovan je nakon što je zloupotrebio svoje zanimanje kako bi započeo flert sa devojkom za volanom.

Glosu je oduzeta značka jer ga je Emili Hakler prijavila za uznemiravanje, za koje je imala i dokaz u obliku SMS poruka.

U svetlu smrti Džordža Flojda velika većina policajaca u Americi nalazi se trenutno u nebranom grožđu i čak i kad urade nešto nevino i simpatično, na kraju nagrabuse.

Emili Hekler vraćala se kući sa fitnesa kada ju je primetio policajac Glen Glos. Želeći da ostvari privatni kontakt s njom, zapisao je broj njenih registarskih tablica a onda je saznao kako se devojka zove.

Potom je otišao na njen profil na Fejsbuku gde ju je startovao. Devojka je bila potpuno zatečena gestom policajca koji je sve vreme pokušavao da od priče napravi nešto simpatično.

Foto: Facebook printscreen/Emily Hackler

“I tako neki jezivi lik krene da me prati na ulici dok sam išla kući. Ispostavi se da je policajac i da je iskoristio moj broj tablica da provali ko sam i pošalje mi privatnu poruku kako bi mi rekao da sam zgodna. Možemo li za ovo reći da je UZNEMIRAVANJE”, napisala je Emili na Fejsbuku priloživši kao dokaze i sve prepiske sa policajcem.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar