On je jedan od NAJOMRAŽENIJIH GLUMACA u Holivudu, varao ženu s dadiljom, konobarici napravio dete, a sad čeka šestog naslednika!

Prati ga loša reputacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Poznati holivudski glumac Džud Lo dobiće šesto dete sa svojom suprugom Filipom, koje je njihovo prvo zajedničko.

On je već pričao o tome kako želi još dece, nakon čega su ga paparaci ulovili sa suprugom kojoj se nazira trudnički stomak.

Glumac sa tri prethodne partnerke ima petoro dece, a Filipa, koja je diplomirani psiholog, prija mu, kako sam kaže, više nego bilo koja prethodna izabranica.

“Srećan sam što sam sa nekim s kim se zabavljam kao nikad pre. Mi imamo stabilnu i zdravu vezu, a ona se dobro slaže sa mojom decom”, ispričao je Džud jednom prilikom.

Iako je priznat kao vrhunski glumac, on nema baš dobru raputaciju u svetu, nego je jedan od najomraženijih muškaraca Holivuda.

Za to su zaslužne njegove afere sa ženama koje su ga volele. Podsećamo, Lo je bivšu verenicu Sijenu Miler prevario sa dadiljom, zbog čega je nedeljama punio naslovne stranice.

Sijena mu je ovo oprostila, ali su ipak raskinuli, pa se nakratko pomirili, da bi zauvek okončali vezu.

Posle toga je glumac ponovo iznenadio javnost kada je tokom snimanja filma “Šerlok Holms” u Njujorku napravo dete konbarici Samati Bruk, a ubrzo posle toga priznao je očinstvo nad ćerkom Sofijom (10).

Ćerku Adu (5), najmlađu od petoro dece, dobio je u kratkoj vezi sa kantautorkom Ketrin Harding, koju je upoznao u jednom baru u Londonu.

View this post on Instagram

#Judelaw ?

A post shared by ??? (@lucky_b22) on

Džud je poznat kao zavodnik, pa je tako pre Filipe bio sa britanskom udovicom Rakle Burlijer, koja se nadala da će se oženiti njom, ali je on raskinuo kada je upoznao sadašnju partnerku.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar